Beko WTV8744XD, mașină 8kg cu clasa C

Beko WTV8744XD e o mașină de spălat rufe a anului acesta care se adresează persoanelor interesate în a spăla o cantitate mare de rufe deoarece are o capacitate de 8kg. În acest fel poate să spele undeva până pentru 4 membri.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern din toate punctele de vedere și care are incorporate o multitudine de tehnologii utile.
Din imaginea de alături se poate vedea că aparatul are un design plăcut. Acesta are inscripții precum AutoDose și ProSmartInverter.

Păreri pro și contra

Modelul Beko WTV8744XD are eficiență energetică C cu un consum de 62 kWh la 100 cicluri. Pe eticheta energetică regăsim și nivelul de zgomot maxim de 72 decibeli. Acest nivel de zgomot e valabil atunci când aparatul e în faza de centrifugare.
Aparatul are o multitudine de lucruri utile, dar cele mai importante ar fi:
– Auto Dose care presupune o dozare automată a detergentului lichid. Prin intermediul tehnologiei automate Autodosing aparatul determină cantitatea de apă și detergent necesară. Asta deoarece are senzori care detectează cantitatea, gradul de murdărie și tipul țesăturii. Ar mai trebui să adaug că această tehnologie poate fi dezactivată în cazul în care vrei să ai un control mai bun.
– Motorul e unul modern de tip ProSmart Inverter așa încât să beneficiem de eficiență, durabilitate și nivel scăzut de zgomot.
– Posibilitatea de a adăuga rufe atunci când v-ați amintit că ați uitat ceva. Aceasta poartă numele AddXtra și poate fi acționată în primele 5 minute ale programului de spălare prin apăsarea butonului Start/Pauză.
– Pentru a reduce cantitatea detergentului are Aquafusion. Aceasta economisește undeva la 5kg detergent pe an.
– Cuva din inox care va avea o durabilitate prelungită.

Per ansamblu, acest model este unul adresat celora care vor un aparat premium ca funcționalitate și construcție.
Despre Beko trebuie scris că e un producător turc care deține și Arctic. Produsele sale sunt unele de calitate superioară, motiv pentru care sunt apreciate.
Dacă vă interesează și un uscător modern atunci vă recomand modelul DAPLH732PB de la Arctic deoarece are pompă de căldură.