Beko WTV10746XDW, mașină de spălat cu clasa B și AddXtra

Modelul Beko WTV10746XDW e o mașină de spălat rufe cu capacitate de 10kg așa încât să poată spăla pentru până în 5 persoane.
De la început trebuie să scriu că e un model premium pentru acele persoane care vor să spele mult, dar cu economisirea de resurse.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care vine cu cele mai noi tehnologii și posibilitatea controlării de pe telefon (are HomeWiz).

Beko WTV10746XDW

Păreri pro și contra

Dacă vă uitați atent la imaginea de mai sus atunci puteți vedea că arată destul de similar cu WTE10746CHT care are clasa A. Aceasta e singura diferență importantă dintre aceste două aparate.
Pe eticheta energetică ne este furnizat consumul la 100 cicluri de spălare care e de 59 kWh.
Legat de nivelul de zgomot trebuie scris că e de 53 la spălare și 75 decibeli la centrifugare.

Folosește abur în procesul de spălare prin SteamCure și SteamCure Hygiene+. SteamCure Hygiene+ reprezintă un program pentru igienizare în cazul în care veți în familie persoane cu piele sensibilă.
Există și un program special pentru cămăși numit Shirts SteamCure. Acesta are rol de a șifona mai puțin țesătura.
SteamCure e o tehnologie care per ansamblu ajută la a avea mai puține cute pe haine așa încât călcarea să dureze mai puțin.

Dacă a-ți uitat să adăugați o rufă la splat atunci o puteți adăuga prin intermediul AddXtra, dar numai în primele 5 minute ale ciclului de spălare.

Consumul de resurse (apă, curent, detergent și timp) e redus prin intermediul mai multor factori precum tehnologia Aquafusion, funcția Fast+, motorul Inverter și sistemul automat de reglare a consumului de apă.

Pe ansamblu acest model o să ajute foarte mult în gospodărie întrucât poate spăla mult fără a consuma multe resurse. E un aparat premium care vă va ajuta să recuperați investiție pe parcursul utilizării sale.

Te-ar mai putea interesa