Beko B5RFNE314XB, congelator mare cu sertare MaxStore

Congelatoare de dimensiuni generoase sunt tot mai numeroase iar modelul din imaginea de jos este un bun exemplu. Beko B5RFNE314XB este un model destul de nou și care are o clasă energetică ceva mai bună – Clasa E. Deci vorbim de materiale care izolează ceva mai bine, însă și sistem le de răcire sunt importante. La acesta vedem câteva că doar nu este un side by side sau o combină de top, ci doar un congelator. Nu poate fi comparat cu orice congelator pentru a vă face o idee și nici nu sunt foarte mult ca acesta în acest buget.

Este adevărat că cei mai mulți producători de top oferă astfel de soluții, dar prețurile sunt ceva mai piperate. Cu alte cuvinte, congelatorul de față are un raport volum/preț decent, dar mai sunt și alte aspecte care trebuie luate în calcul. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Beko B5RFNE314XB

Merită sau nu merită cumpărat?

Nu cred că-l veți instala în bucătărie deoarece este destul de mare, dar în același timp, nu ocupă foarte mult spațiu. Alături de acesta aș pune un frigider cu o singură ușă, tot argintiu, dacă vă decideți să le montați în bucătărie. Ușa este una reversibilă adică puteți muta balamalele dintr-o parte în alta, astfel că aparatul poate fi pus oriunde. Aș putea spune că această caracteristică a devenit una standard pe mai toate aparatele frigorifice noi și nu mai reprezintă un criteriu în alegerea aparatului potrivit.

Ce ar fi destul de important, ținând cont de mărimea sa… dezghețare automată. Sunt tehnologii de răcire care pot oferi dezghețare parțial sau permanentă, însă aici vorbim de No Frost și nu există o altă tehnologie mai bună decât aceasta. O vedem pe multe aparate frigorifice mari și poate funcționa alături de alte sistem avansate, astfel că poate avea denumiri mai complexe ori chiar schimbate.

Concluzie

Beko B5RFNE314XB are specificații bune, panou de control complet electronic și controlabil de la exterior, consum redus, un interior bine organizat, iar acele compartimente MaxStore chiar sunt foarte generoase. Dacă nu vă interesează cum arată și preferați să-l incorporați, atunci Bosch GIN81AEF0 ar fi o recomandare bună (Beko nu are soluții incorporabile).

Te-ar mai putea interesa