LG GBP62DSSGR, model smart cu dotări premium

Modelul LG GBP62DSSGR e unul pentru cei interesați de un aparat premium pentru păstrarea la rece a unei cantități mari de alimente.
Capacitatea sa e de 384 litri, iar consumul de curent e de 215 kWh pe an. Din această cauză are clasa D pe partea de eficiență energetică.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar aparatul e unul e unul cu aspect premium. Acest lucru se poate vedea din imaginea de alături. E un model culoare dark graphite (gri închis) cu mânere integrate așa încât să fie cu un design minim.

Păreri pro și contra

LG GBP62DSSGR are diverse sisteme de răcire care fac ca aparatul să țină alimentele ca proaspete mai mult timp. Aceste sisteme sunt:
– Linear Cooling care se referă la compresorul linear inverter care reduse fluctuațiile de temperatură.
– DoorCooling presupune existența în partea frontală a frigiderului a unor aerisiri care ajută la o răcire rapidă și uniformă.
– Compartimentul FreshConverter care te ajută să menții temperatura optimă în funcție de tipul aliment.
– No Frost care presupune răcire fără producere de gheață.

Dimensiunile aparatului sunt unele de 60x68x203 lxaxî cm, iar greutatea e de 78 kg.
Comparativ cu alte modele acesta are un nivel de zgomot mai mic, adică de 35 decibeli. În mod normal nivelul de zgomot se învârte în jurul a 40 decibeli.

Per ansamblu acest model e unul perfect dacă vreți un model care să arate bine și să fie echipat cu o multitudine de dotări utile. Aceste dotări se referă în principal la sistemele de răcire care fac ca mâncarea să țină mai mult și întreținerea aparatului să fie una minimă.
LG e cunoscut pentru aparatele sale fiabile și cu dotări utile. De exemplu, acest model e unul care are compresor garantat la 10 ani.

Te-ar mai putea interesa