Beko RFNA312K21WN, congelator mare cu 8 sertare

Congelatoarele mari sunt ideale dacă combina sau frigiderul au un congelator mic sau chiar deloc. Beko RFNA312K21WN poate fi o soluție bună dacă vreți să economisiți spațiu și nu va fi pus în bucătărie deoarece nu este incorporabil. Îl puteți monta într-o cămară sau debara unde nu va deranja deoarece este un aparat mare și cu un nivel de zgomot nu chiar mare – 39 dB. Spațiul ocupat este destul de mic în comparație cu o ladă frigorifică care are un design vertical.

Din poza de prezentare se vede foarte clar că sertarele sunt de dimensiuni diferite și unele sunt chiar foarte mari, pentru alimente mult mai voluminoase. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Pe an, acest congelator consumă doar 326 kWh, însă poate că nu vă veți folosi tot anul de el. Capacitatea de congelare a aparatului este de 16 kg la 24 ore și este foarte mare pentru un astfel de aparat. Doar lăzile frigorifice oferă performanțe atât de mari, dar este de înțeles că doar nu e vorba de o combină oarecare. Promoția este destul de limitată și puteți economisi bani, deci nu mai stați pe gânduri.

Păreri pro și contra

Un congelator cu No Frost oferă un consum mic de energie, mai puțină gheață pe pereți și dezghețarea automată. Această dotare o vedem doar la modele de top care oferă un volum mare, pentru că la variante mici ar crește prea mult prețul și diferențele de consum sunt nesemnificative. Panoul de control poate fi accesat ușor fiind în partea de sus și e vizibil doar după ce deschideți ușa. Este loc pentru orice tip de aliment și se vede după cum e organizat interiorul. Un aparat frigorific cu ușă reversibilă merită ales și tot mai multe aparate noi au această caracteristică, adică a devenit standard.

Beko RFNA312K21WN se adresează utilizatorilor care au un buget puțin mai mare și care vor să face o alegere bună, pentru că nu vor să schimbe congelatorul în următorii ani. Acesta poate fi folosit doar pe perioada sezonului rece când vă aprovizionați mai mult și poate că nu doriți să mergeți des la magazin.

Te-ar mai putea interesa