Beko RDSE465K30WN, frigider cu uşi reversibile

Beko RDSE465K30WN este un frigorific cu capacitate de 437 litri şi eficienţă energetică A+. De la început trebuie să scriu că nu are No Frost, sistemul de răcire fiind unul normal cu dezgheţare manuală.

Aparatul vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care ne oferă flexibilitate în depozitare şi utilizare. Aici mă refer la faptul că are uşi reversibile (poate fi reglată deschiderea înspre dreapta sau stânga) şi XXL Bottle holder (raft la uşă pentru sticle de diemsniuni mari).


Pro: Prospeţimea alimentelor e garantată de ventialtor şi de posibilitatea punerii la păstrare a fructelor într-un compartiment special.
Nu are nişte dimensiuni exagerate, acestea fiind de 185x70x66 îxlxa cm.
Consumul energetic anual e de 349 kWh datorită clasei A+ de eficienţă energetică. Alte lucruri care ajută în a avea un consum redus de electricitate sunt termostatul reglabil, iluminarea LED şi avertizarea luminoasă.
E un aparat sigur, fiind realizat din materiale neinflamabile şi are certificare TUV.
Garanţia standard e de 2 ani, iar pe site-ul producătorului e menţionat faptul că se oferă 5 ani dacă se înregistrează produsul la ei pe site.
Nivelul de zgomot e unul normal de 38 decibeli aşa încât să nu deranjeze acustic.

Contra: Din păcate nu are dispenser de apă sau gheaţă, dar vine cu tavă pentru gheaţă.
Nu are caracteristica No Frost, lucru care înseamnă că la răcire se va forma gheaţă.

Concluzie: Modelul Beko RDSE465K30WN e unul cu utilizare clasică, mai exact vine doar cu dotările de care ai nevoie aşa încât să fie uşor de folosit.
Despre numele Beko trebuie scris că e unul premium fiind deţinut de ce care deţin Arctic. Cum am mai scris de multe ori, diferenţa dintre Arctic şi Beko e că Arctic e comercializat l nivel de regiune pe când Beko e comercializat la nivel de continent.

Te-ar mai putea interesa