Beko RDSA310M30XBN, fridiger gri cu două uşi

Frigorificul Beko RDSA310M30XBN e un frigider cu două uşi şi are o capacitate de stocare de 306 litri. Consumul de curent e de 260 kWh pe an, motiv pentru care îi este atribuită clasa F de eficienţă energetică (vechea clasă e A+).

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » şi comparativ cu alte modele (de la Indesit de exemplu) are nişte dimensiuni compacte de 175x60x60 îxlxa cm. Se poate vedea din imaginea alăturată că e un aparat de culoare gri cu uşi reversibile. Alt lucru util e faptul că are mânere integrate aşa încât uşile să fie cât mai uşor de deschis.

Păreri pro şi contra

Frigiderul Beko RDSA310M30XBN e unul cu răcire bună datorită ventilatorului. Prin bună mă refer la faptul că e uniformă şi cu performanţe bune.
Nu este echipat cu dispenser de apă sau gheaţă, dar în schimb are o tavă de cuburi cu ajutorul căruia pot fi realizate cuburi de gheaţă pentru băuturi.
Caracteristica de uşi reversibile (menţionată mai sus) e una foarte utilă deoarece în acest fel deschiderea uşilor poate fi reglată înspre ce parte doriţi.
Compartimentarea aparatului e una ok, frigiderul propriu-zis fiind unul cu 3 rafturi, iar congelatorul are 2 compartimente. Partea de frigider are şi 3 rafturi pe uşă din care unul e pentru sticle mari (numit XXL Bottle Holder).
Aparatul nu e unul gălăgios, nivelul de zgomot fiind unul caracteristic unui astfel de frigorific. E vorba despre 39 decibeli, adică foarte puţin.
Pe lângă un consum mic de curent are şi o autonomie bună de 19 ore, timp în care alimentele nu se vor strica.

Per ansamblu acest model e unul reprezentativ pentru producătorul Beko. Fiabilitatea e una bună, garanţia standard fiind de 2 ani, dar poate fi mărită la mai mult.

Te-ar mai putea interesa