≡ Meniu

Beko RDSA310M30XBN, fridiger gri cu două uşi

Frigorificul Beko RDSA310M30XBN e un frigider cu două uşi şi are o capacitate de stocare de 306 litri. Consumul de curent e de 260 kWh pe an, motiv pentru care îi este atribuită clasa F de eficienţă energetică (vechea clasă e A+).

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi şi comparativ cu alte modele (de la Indesit de exemplu) are nişte dimensiuni compacte de 175x60x60 îxlxa cm. Se poate vedea din imaginea alăturată că e un aparat de culoare gri cu uşi reversibile. Alt lucru util e faptul că are mânere integrate aşa încât uşile să fie cât mai uşor de deschis.

Păreri pro şi contra

Frigiderul Beko RDSA310M30XBN e unul cu răcire bună datorită ventilatorului. Prin bună mă refer la faptul că e uniformă şi cu performanţe bune.
Nu este echipat cu dispenser de apă sau gheaţă, dar în schimb are o tavă de cuburi cu ajutorul căruia pot fi realizate cuburi de gheaţă pentru băuturi.
Caracteristica de uşi reversibile (menţionată mai sus) e una foarte utilă deoarece în acest fel deschiderea uşilor poate fi reglată înspre ce parte doriţi.
Compartimentarea aparatului e una ok, frigiderul propriu-zis fiind unul cu 3 rafturi, iar congelatorul are 2 compartimente. Partea de frigider are şi 3 rafturi pe uşă din care unul e pentru sticle mari (numit XXL Bottle Holder).
Aparatul nu e unul gălăgios, nivelul de zgomot fiind unul caracteristic unui astfel de frigorific. E vorba despre 39 decibeli, adică foarte puţin.
Pe lângă un consum mic de curent are şi o autonomie bună de 19 ore, timp în care alimentele nu se vor strica.

Per ansamblu acest model e unul reprezentativ pentru producătorul Beko. Fiabilitatea e una bună, garanţia standard fiind de 2 ani, dar poate fi mărită la mai mult.