Beko RDNT401I30WBN, frigider cu display touch control

Nu sunt multe aparate frigorifice disponibile pe antracit, de aceea Beko RDNT401I30WBN este o variantă care merită luată în calcul în special că are sistem de răcire numit Neo Frost Dual Cooling. Aceasta vă ajută să conservați mult mai rapid alimentele și cu un consum redus de energie. Veți vedea că oferă un control mai bun al umidității și curenții de aer rece circulă independent (pentru congelator, respectiv frigiderul propriu-zis). Nu cred că veți avea nevoi de un aparat frigorifici suplimentar pe viitor deoarece este încăpător.

Poate fi de ajuns pentru o familie numeroasă și dacă nu aveți un buget alocat pentru acesta, atunci vă recomand un frigider mai mic sau mai mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Se vede din poza de sus că are un congelator spațios dar nu compartimentat ca la combinele frigorifice. Acel spațiu intern e împărțit în două de un raft din sticlă care poate fi eliminat dacă vreți să introduceți ceva voluminos (o pungă sau o cutie cu alimente). Conservarea alimentelor e excelentă deoarece capacitatea sa este de 5.5 kg și are funcția de super-răcire.

Frigiderul nu are nevoie de raft pentru sticle deoarece unele sticle mai mici pot fi puse și pe suportul. Pentru un consum anual de 307 kWh, e și normal să aibă o clasă de eficiență energetică atât de bună – F. Chiar dacă nu pare a fi un aparat premium sau din segmentul superior, acesta impresionează cu tehnologia NeoFrost, ventilator și sistemul Active Dual Cooling. Multe modele avansate de la acest brand stau bine la acest capitol (dotări), doar că nu mă refer la generația precedentă, ci la cea actuală care arată mult mai bine și e apreciată.

Plusuri: arată foarte bine, are un interior spațios, nu e foarte înalt, sisteme de răcire avansate și altele.
Minusuri: nu sunt.

Beko RDNT401I30WBN poate fi comparat cu o combină deoarece are un congelator similar – 98 litri. Majoritatea combinelor au congelatoare de minim 90 litri, dar depinde de la un model la altul. Nu oricine preferă alimente congelate, sunt mai bune cele proaspete, însă iarna nu prea veți găsi legume proaspete.

Te-ar mai putea interesa