Beko RDNE505K30XPN, frigider mare cu clasă energetică ok

Frigiderul Beko RDNE505K30XPN este una dintre cele mai bune variante oferite pe piață în acest buget deoarece vi se oferă destul de mult volum pentru un frigider. Pot spune că e alternativa ideală pentru cei care vor un frigider mare și eficient. Controlul temperaturii se află la interior, iar acel control touch de la exterior ar fi afectat prețul aparatului. Poate că nu oricine și-l permite dar trebuie să luați în calcul că e vorba de un aparat destul de nou și care e oferit de un brand destul de experimentat, deci fiabilitatea nu poate fi pusă la îndoială.

Alternativele sunt multe dacă nu vă interesează niște dotări speciale  sau volumul. Poate că vă mulțumiți cu un frigider cu ceva mai puțin volum. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Congelatorul de 107 de litri are performanțe acceptabile dar e loc de mai bine. Pe partea de consum, pot spune că acest aparat este eficient de aceea are o clasă de eficiență energetică F. Pentru cei care țin neapărat să aibă un aparat cu consum mic, acesta consumă doar 322 kWh pe an.

Designul acestui aparat este destul de reușit și îmi plac modelele cu mânere incorporate deoarece fac ca designul să fie mai simplu. Culoarea este argintiu și poate da un plus de eleganță aparatului. La interior totul este bine iluminat, sunt destule suporturi, rafturi și compartimente. Nu vine cu multe accesorii dar acestea sunt prezente și la alte frigidere: suport pentru sticle și tavă pentru gheață. Tehnologiile și caracteristicile speciale sunt mai numeroase decât la concurență: Neo Frost Dual Cooling, compresor ProSmart Inverter, suport XXL Bottle.

Plusuri: spațiu mare de depozitare, arată foarte bine, are un consum mic, raft pentru sticle și fiabilitate.
Minusuri: nu are un congelator prea performant (6 kg la 24 ore).

Beko RDNE505K30XPN este un aparat electrocasnic de dimensiuni generoase care poate ține locul vechiului model dar ocupă mai mult spațiu decât o combină frigorifică. Pentru același volum total, acest frigider are un congelator mai mic. Un frigider mare este o mână de ajutor pentru cei care au o familie mare deoarece oferă mult spațiu pentru alimente și nu e nevoie de un congelator mare.

Te-ar mai putea interesa