Beko RDNE650E40DZXBRN, frigider mare cu AeroFlow și dozator

Frigiderele din segmentul superior au caracteristici tehnice neobișnuite, iar Beko RDNE650E40DZXBRN este un bun exemplu. Sistemul de răcire Neo Frost e destul de des întâlnit pe modele mai scumpe și oferă doar avansate (consum redus, dezghețare automată, gheață mai puțină, alimentele sunt menținute o perioadă mai îndelungată). Nu e suficient ca finisajul să fie unul premium – dark inox, ci sunt necesare și anumite finisaje argintii care ies ușor în evidență și un control de tip touch la exterior.

Prețul e destul de bun pentru că aparatul frigorific e la promoție și pot spune că e la fel de mare cât un side by side, doar că nu e foarte înalt. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Majoritatea frigiderelor sunt cu congelator incorporat, deci au două uși, una pentru fiecare compartiment. Nu e nevoie ca frigiderul să aibă un sistem de răcire No Frost, ci doar congelatorul are nevoie de acest sistem avansat pentru o dezghețare automată.

Chiar dacă nu pare mare pe înălțime, e mai lung și mai lat cu vreo 10/20 cm decât o combină similară (ca volum), dar se apropie de un side by side. Iluminare interioară cu LED e cea mai bună deoarece oferă o vizibilitate foarte bună, dar întotdeauna, va exista ceva mai bun. Pe partea de funcții, frigiderul stă destul de bine că doar are control digital.

Nivelul de zgomot e redus deoarece vorbim de numai 37 dB, iar cele mai multe frigidere au un nivel mult peste aceste. Mânerele sunt orizontală și nu sunt precum cele clasice, iar cu acea lumină albastră, chiar rată interesant. Mie îmi plac mai mult mânere incorporate deoarece simplifică designul frigiderului.

Plusuri: are un finisaj modern, sistem de răcire NeoFrost, compresor ProSmart Inverter, dozator, distribuire uniformă a aerului rece prin AeroFlow, dispozitiv twist&serve pentru cuburi de gheață, funcție frigider pentru congelator și multe altele.
Minusuri: nimic.

Beko RDNE650E40DZXBRN este un model care poate fi pus în bucătărie alături de restul aparatelor deoarece arată bine și cred că va da un plus de eleganță bucătăriei. Bineînțeles, ar fi indicat ca și restul aparatelor să fie pe aceeași culoare ori una similară/apropiată (antracit sau dark inox).

Te-ar mai putea interesa