Beko RCSA406K40DWN, combină frigorifică cu dozator de apă

Combina frigorifică din imagine are dozator de apă poziționat pe ușa frigiderului și la interior are recipientul care trebuie alimentat din când în când cu apă. Este vorba despre modelul Beko RCSA406K40DWN care nu este foarte popular, deoarece a fost lansat recent și nu este o versiune mai nouă a unui alt model. Acest producător oferă un design atrăgător și cred că-l veți aprecia și voi, iar culoarea este importantă dacă aveți aparate pe alb.

Temperatura din interior poate fi ajustată manual cu ajutorul termostatului reglabil. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Este o combină standard care poate fi incorporată parțial în mobilier, adică va fi vizibilă și nu va ocupa mult spațiu. Clasa energetică este foarte bună la acest model – A++, iar la variante mai scumpe poate fi chiar și A+++. Acelea au mai multe tehnologii noi care costă, deci influențează destul de mult prețul.

Vedem unul dintre cele mai mari congelatoare și se datorează sertarelor mari care sunt de dimensiuni variabile. Acesta congelează în jur de 6 kg de alimente pe zi și mă refer doar la cele proaspete. O generație nou ă oferă performanțe excelente și vedem chiar și o autonomie fără curent foarte mare – 33 ore.

Păreri pro și contra

Raportul volum/preț este foarte bun, dar nu sunt foarte multe tehnologii de răcire. Față de frigidere cu același volum, această combină ocupă puțin spațiu având o lățime de 60 cm. Tehnologia de iluminare interioară a avansat în ultimii ani și la toate aparatele frigorifice este LED, însă la modele de top este ceva mai bună. Suporturi pentru sticle mari este prezent și el și nu este cel inferior, ci se află mai la mijloc ușii, iar sub el este acel compartiment care trebuie umplut cu apă (dacă vreți să consumați apă rece de la dozator). Nivelul de zgomot este foarte redus, adică nu-i veți simți prezența (38dB).

Beko RCSA406K40DWN are uși reversibile, adică balamalele pot fi puse pe care parte doriți și este foarte utilă această funcție. Poate că doriți să așezați aparatul în colțul camerei și ușa ar trebui să se deschidă doar înspre perete.

Te-ar mai putea interesa