Beko RCSA366K40WN, model clasa E cu capacitate de 343 l

Beko RCSA366K40WN e un aparat frigorific apărut recent pe piaţă care vine cu o capacitate mare de 343 litri şi clasa E de eficienţă energetică (vechea clasă A++). Un astfel de electrocasnic e pentru persoanele care vor un aparat cu aspect modern şi dotări utile.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat cu aspect plăcut şi care e disponibil pe culoarea albă. Dacă vreţi ceva pe gri atunci trebuie să vă orientaţi înspre alt model Beko.
Beko RCSA366K40WN

Păreri pro şi contra

Întrucât modelul Beko RCSA366K40WN vine de la Beko are câteva lucruri caracteristice acestuia: uşi reversibile şi termostat reglabil. Caracteristica de ”uşi reversibile” presupune faptul că aparatul e unul ale cărui uşi pot fi reglate să se deschidă spre stânga sau dreapta. Deschiderea standard a uşilor fiind înspre dreapta.
Nivelul de zgomot al aparatului e unul scăzut, fiind vorba despre 38 decibeli.
Mai sus am menţionat clasa de eficienţă energetică şi trebuie să adaug faptul că are un consum energetic anual de 243 kWh. Dacă se întrerupe curentul atunci aparatul beneficiază de o autonomie de 33 ore.
Aparatul e unul de dimensiuni normale 60x67x185 lxaxî cm, iar dacă vreţi atunci puteţi să-l amplasaţi chiar şi într-o debara.
Nu are dotări premium precum dozator de apă sau No Frost, iar dacă vreţi ceva de genul atunci trebuie să vă îndreptaţi înspre alte modele.
Cum am scris anterior, modelul acesta nu are No Frost, dezgheţarea fiind una de tip manuală.
Partea de frigider are 4 rafturi, 3 pe uşă (din care unul e pentru sticle mari) şi compartiment fructe-legume. În congelator avem 3 compartimente şi tăviţă în care se pot face cuburi de gheaţă.

Per ansamblu acest aparat e unul clasic cu unele dotări prezente pe modele mai scumpe.

Te-ar mai putea interesa