Beko RCNA406E40ZXBN, combină frigorifică cu control electronic

Combinele frigorifice sunt mult diferite de frigiderele clasice, iar modelul Beko RCNA406E40ZXBN oferă ceva mai mult volum decât restul. Interiorul arată bine și se vede din pozele de prezentare, iar acum aveți spațiu generos pentru toate alimentele. Pe ușă pot fi puse chiar și sticle de lapte, dar și alte alimente. Se poate lăuda cu un volum generos și consum redus de energie, de aceea are clasa A++. Combinele mari sunt și înalte (peste 2 metri), adică spațiul ocupat va fi același, lățimea sa fiind de numai 60 cm.

La exterior se află panoul de control electronic, care e dotat cu butoane touch și pictogramele ușurează interacțiunea. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acel volum de 362 litri este împărțit bine, astfel că frigiderul are 254 litri. Sunt numeroase rafturi și suporturi, dar și spațiul dintre ele e satisfăcător pentru ca voi să puteți pune vase ori sticle. Suportul pentru sticle este metalic și poate fi înlăturat dacă vreți mai mult spațiu pentru vase sau poate că nu-l folosiți. În partea de jos a frigiderului se află un sertar perfect pentru brânzeturi, carne sau chiar prăjituri (alimente cu miros și care nu pot fi ținute pe raft).

Oferă cea mai bună autonomie fără curent de pe piață –3 043, și spune asta pentru că nu am mai văzut o astfel de valoare. Această caracteristică este un plus pentru aparat deoarece poate menține alimentele chiar și când nu este curent s-au ați deconectat aparatul pentru o eventuală renovare a bucătăriei. Unele caracteristici speciale le-am văzut și alte modele, dar și la alte branduri (Arctic).

Păreri pro și contra

E echipată cu un sertar pentru legume special numit HarvestFresh, iar acesta are iluminare pe 3 culori care ajută la o conservare mai bună a conținutului (fructe și legume). Tehnologia NeoFrost Dual Cooling este prezentă și pe acest aparat și oferă condiții optime (formată din No Frost și Active Dual Cooling). Aparatul impresionează la cele mai multe capitole și raportul calitate/preț este excelent. Spațiul oferit de congelator este de ajuns chiar dacă e compartimentat și capacitate de congelare pe zi este de 6 kg.

Beko RCNA406E40ZXBN are și uși reversibile, adică are balamale speciale și această dotare tindă să devină una standard deoarece toți mai mulți utilizatori o apreciază.

Te-ar mai putea interesa