Beko RCNE720E30DXPN, combină frigorifică de 83 cm

Combina frigorifică din imagine se numește Beko RCNE720E30DXPN și este una dintre cele mai mari soluții oferite de acest brand, adică oferă un volum mult mai mare decât un side by side – 586 litri. Imaginea de prezentare nu este lățită ci chiar așa arată aparatul și multe familii îl vor aprecia pentru că acum vor avea rafturi foarte mari, dar și compartimente pe măsură. Nu aveți nevoie de un alt aparat pentru a conserva alimente, acesta va fi de ajuns și congelatorul are o capacitate de 160 litri. Sunt tot 3 sertare, dar acum sunt foarte mari și în stânga sus avem acel Twist Ice Maker (pentru a obține ușor cuburi de gheață).

Nu se compară cu o combină obișnuită ci mai degrabă cu două combine mai mici. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Pe lângă suportul de ouă este loc și pentru câteva borcane mici sau chiar iaurturi. Suporturile de pe ușă pot fi ajustate pe înălțime în funcție de ce vreți să puneți pe ele, iar cele de jos permit sticle de dimensiuni generoase. Aerul rece e distribuit uniform cu ajutorul acelor orificii care se pot vedea pe perete din spate al frigiderului. Compartimentul 0 grade C pentru brânzeturi, carne sau alte alimente nu lipsește și se află deasupra celui pentru legume.

Păreri pro și contra

Tehnologia NeoFrost Dual Cooling este prezentă la cele mai multe aparate frigorifice Beko de top. Sertarul pentru fructe și legume este unul deosebit – HarvestFresh, iar interiorul e iluminat în culori pentru o conservare mai bună a conținutului. Combinele frigorifice cu lățime atât de mare sunt foarte rate și aveți nevoie de uși suficient de mari (lățime minimă de 75 cm) pentru a o putea muta și instala. Panoul de control este așezat la exterior și e complet digital, iar funcțiile special nu lipsesc. Aparatul poate fi incorporat parțial pentru câștiga puțin spațiu, iar ușile reversibile sunt o caracteristică utilă dacă vreți să schimbați balamalele.

Beko RCNE720E30DXPN are dozator de apă și rezervorul se află sub suporturile de pe ușă, mai că nici nu iasă în evidență pentru că este foarte îngust.