Beko RDNE505E30ZXBN, frigider cu două uşi

Beko RDNE505E30ZXBN e un frigorific cu două uşi, capacitate de 450 litri şi sistem de răcire NeoFrost. E un model premium deoarece pe lângă faptul că răcirea nu produce gheaţă are sistem independent de răcire pentru frigider şi congelator, lucru numit Active Dual Cooling.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care arată bine şi poate fi reglat aşa încât să fie uşor de folosit. Prin reglat mă refer la faptul că are uşi reversibile si display touch (care permite setarea temperaturilor şi programarea modului de funcţionare).


Păreri pro şi contra

Frigiderul Beko RDNE505E30ZXBN e unul de culoare argintie, iar panoul de comandă e poziţionat pe uşa congelatorului.
Nu are dispenser de apă sau gheaţă, dar are tavă pentru realizarea cuburilor.
Partea de frigider are 347 litri, 4 rafturi şi 3 pe uşă. Congelatorul are 103 litri şi două compartimente cu capacitate de îngheţ de 6kg pe zi.
Nivelul de zgomot al aparatului e unul normal de 39 decibeli aşa încât să nu vă deranjeze atunci când doriţi să vă odihniţi.
Consumul energetic anual e de 306 kWh, iar dacă se întrerupe curentul atunci aparatul are o autonomie de funcţionare fără curent de 15 ore.
Aparatul e unul cu nişte dimensiuni normale de 185x70x71 îxlxa cm.
Are Vacation Mode, adică mod vacanţă pentru perioade lungi de timp în care uşa frigorificului nu e deschisă. Se economiseşte energie prin menţinerea unei temperaturi constante.

Beko e un producător turc care deţine Arctic, iar din această cauză multe tehnologii le găsim pe ambele branduri. Diferenţa dintre aceste două nume e că produsele Beko sunt comercializate la nivel european pe când cele Arctic doar la nivel naţional.
Produsul de faţă e unul calitativ cu garanţie standard de 2 ani şi dacă înregistraţi produsul atunci beneficiaţi de garanţie 5 ani. Acest lucru ne arată că beneficiem de un produs calitativ.

Te-ar mai putea interesa