Beko RCNE560K40DXBN, combină frigorifică cu lățime de 70 cm

Combina frigorifică din imagine este una de dimensiuni generoase și nu este foarte înaltă, ci are o lățime de 70 cm, adică are rafturi generoase. Este vorba de aparatul frigorific Beko RCNE560K40DXBN care se poate compara cu un side by side deoarece are un volum net de 510 litri. Are o înălțime mai mare decât alte tipuri de aparate, însă poate că vă convine că ocupă mai puțin spațiu. Aveți loc în sfârșit pentru toate alimentele, indiferent că le puneți în frigider sau în congelator.

Nu se adresează oricui pentru că are un preț ușor piperat, dar corect ținând cont de specificațiile sale. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tot mai multe aparate au uși reversibile, astfel le puteți instala unde doriți și ușa se va deschide în ce direcție doriți pentru a scoate mai ușor alimentele. Interiorul arată bine și este bine organizat, dar puteți să ajustați și rafturile dacă vreți să faceți loc pentru vase mari. În cazul unei pene de curent, aparatul poate funcționa multe ore (autonomie de 16 ore).

Un congelator atât de mare are și performanțe corespunzătoare, adică poate congela până la 7.8 kg de alimente pe zi. Nu aveți nevoie de mai mult pentru că sunt sertare foarte încăpătoare, iar curățarea sa nu este necesare pentru că are No Frost.

Păreri pro și contra

Beneficiază de tehnologia de ultimă generație NeoFrost Dual Cooling pentru a împiedica amestecarea mirosurilor (curenți de aer independenți), iar dezghețarea este complet automată. Are cel mai nou și avansat compresor – ProSmart Inverter, care este mai silențios, fiabil și eficient. Are compartiment special pentru fructe/legume, dar și unul pentru brânzeturi sau alte alimente proaspete care pot avea un miros mai puternic.

Beko RCNE560K40DXBN are un dozator pe ușa frigiderului pentru ca voi să puteți savura oricând un pahar cu apă rece. Rezervorul său este de tip Slim și poate fi alimentat ușor fiind poziționat sub suportul de pe ușa frigiderului. Nu avem un panou de control touch la exterior, ci se află la interior și funcțiile nu lipsesc: avertizare sonoră ușă deschisă, mod vacanță, congelare rapidă și răcire rapidă.

Te-ar mai putea interesa