Beko RCNE560E40ZXBRN, combină NeoFrost Dual Cooling

Combina frigo Beko RCNE560E40ZXBRN se va dovedi perfectă pentru acele persoane interesate de un aparat cu No Frost și care să aibă culoare închisă (producătorul zice că e vorba despre dark inox). Nu pot să nu scot în evidență capacitatea mare de 501 litri așa încât să putem spune că e o îmbinare perfectă între un frigider și un congelator.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat cu o capacitate foarte mare, dar cu o înălțime ușor peste medie. E vorba despre înălțime 192cm în condițiile în care aparatul are 501 litri.
Fiind un aparat de la Beko, acesta are compartiment HarvestFresh. Acesta e un compartiment pentru fructe și legume care are rol de a le menține mai mult timp ca proaspete.
Cred că se poate vedea din imaginea de alături că vine ca o alternativă la Beko RCNA366E40ZXBRN care are 324 litri.

Există mai multe atuuri ale acestui aparat, iar cele mai importante ar fi No Frost, dual cooling și capacitatea mare. Dar, nu trebuie să uităm și de eficiența energetică A++ care corespunde unui consum anual de 343 kWh.
Datorită faptului că are NoFrost (NeoFrost) nu e necesară dezghețarea compartimentelor frigider și congelator. Iar, Dual Cooling presupune că fiecare compartiment are sistem de răcire independent. Aceste două lucruri combinate oferă o răcire rapidă pentru prospețime îndelungată.
Comandarea aparatului se poate face de la exterior de pe un panou touch. De la acesta poate fi activat și modul vacanță (simbolizat cu o umbrelă).

Sunt și aspecte negative precum faptul că nu are dispenser de apă sau gheață. Dar, dar are tavă cuburi de gheață. Un alt aspect de care trebuie ținut cont e costul care e ceva mai mare decât la alte combine datorită capacității mari.

Verdictul meu referitor la acest frigorific e că-și merită banii dacă vreți ceva cu capacitate mare și care să vină cu multă tehnologie utilă. De adăugat ar fi că în momentul de față acest aparat are review-uri pozitive de la o mulțime de cumpărători.

Te-ar mai putea interesa