Beko RCNA366E40ZXBRN, combină frigorifică pe antracit

Combina frigorifică din imagine are un design pe antracit care arată foarte bine și acea linie argintie e foarte bine evidențiată. Este vorba de modelul Beko RCNA366E40ZXBRN care are un panou de control digital vizibil la exterior dar care nu iasă foarte bine în evidență deoarece e negru. Per total, aparatul arată bine, chiar și la interior unde avem rafturi din sticlă securizată, suporturi și compartimente transparente, iar iluminarea este asigurată de tehnologia LED.

Acest producător oferă cele mai bune tehnologii pe aparatele sale și prețurile sunt corecte, astfel că sunt competitive pe piață. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Oferă destul de multe pentru cât costă și cred că Beko poate concura cu multe branduri cunoscute la nivel internațional. Combina este silențioasă și eficientă, iar tehnologia Neo Frost reduce semnificativ consumul. Pentru un volum de 324 litri, consumul anual este de numai la 270 kWh, adică discutăm de o clasă de eficiență A++. Interiorul arată bine și nu aveți ce să-i reproșați la partea de organizare, iar congelatorul prezintă trei sertare mari dar care nu sunt egale ca și capacitate. Acesta poate îngheța până la 6 kg de alimente proaspete pe zi și alimentele deja congelate le puteți pune în sertarul de jos.

Păreri pro și contra

Aparatul are tehnologia avansată NeoForst Dual Cooling, adică curenții de aer circulă independent și mirosurile nu vor ajunge dintr-un compartiment în altul, dar și dezghețarea congelatorului devine automată. Sertarul de jos din frigider se numește HarvestFresh și oferă cele mai bune condiții de conservarea fructelor și legumelor (temperatură, umiditate, lumină albastră), iar deasupra sa pot fi puse alte alimente (brânzeturi, carne, prăjituri) în sertarul care are o temperatură de conservare de 0 grade. Ușa frigiderului are un suport special numit XXL Bottle holder pe care se pot pune sticle sau recipiente generoase.

Beko RCNA366E40ZXBRN are un control digital cu funcții diverse și de unde se poate seta ușor temperatura din compartimente. Autonomia fără curent este foarte mare comparativ cu cea a modelelor mai vechi – 33 ore. Dacă ușa rămâne deschisă o anumită perioadă sunteți avertizați acustic, iar o combină clasică nu are așa ceva.

Te-ar mai putea interesa