Beko RCNA406E40ZXBRN, combină frigorifică pe culoarea Antracit

Combinele frigorifice noi au eficiență ridicată, un design elegant și un preț competitiv. Varianta din imaginea de jos are un finisaj elegant pe Antracit și se numește Beko RCNA406E40ZXBRN. E diferită de majoritatea aparatelor din segment deoarece oferă un volum mare, caracteristici speciale numeroase și tehnologii avansate. Culoarea este importantă dacă vreți să asortați puțin aparatele (să fie pe aceeași culoare) și nu puteți alege orice model, deoarece aveți nevoie de mult spațiu pentru alimente.

Panoul de control este poziționat la exterior unde este și vizibil, dar și ușor de accesat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul e împărțit destul de bine, adică avem un volum de 253 litri la frigider și 109 litri la congelator. Astfel, congelatorul are trei sertare mari în care puteți pune numeroase alimente și pungi destul de generoase. Accesoriile incluse sunt tava pentru gheață și suportul pentru ouă din frigider.

Autonomia fără curent este mare, astfel că puteți renova fără probleme bucătăria și nu trebuie să vă faceți probleme dacă sunt pene de curent. Consumul mic de energie este o caracteristică tot mai des întâlnită la noile aparate frigorifice și eficiența este tot mai bună cu fiecare generație (A++ sau A+++). Bineînțeles tehnologia No Frost reduce mult consumul de energie în special la modelele cu capacitate mare.

Tehnologiile de pe acesta le vedem și pe alte combine de la cest producător: NeoFrost Dual Cooling (compus din No Frost și Active Dual Cooling) și HarvestFresh (compartimentul special pentru legume/fructe).

Păreri pro și contra

Acesta este un aparat cu uși reversibile datorită balamalelor sale, prezintă numeroase dotări sau tehnologii avansate, are un suport pe ușă pentru sticle mai mari, compartiment pentru alimente ce trebuie ținute la 0 grade, puteți seta ușor temperatura interioară fără a mai deschide ușa, are un consum mic de energie, arată foarte bine, ocupă puțin spațiu chiar dacă are o capacitate foarte mare.

Modelul Beko RCNA406E40ZXBRN oferă numeroase motive pentru a-l alege și alături de acesta mai sunt și alte variante interesante. În ultimii ani, acest brand s-a concentrat mai mult pe segmentul de mijloc oferind variante interesante pentru utilizatori pretențioși.

Te-ar mai putea interesa