Beko OIM27201C, cuptor rustic crem

Beko OIM27201C e pentru tine dacă ești fascinat de poveștile Fraților Grimm și vrei să-ți amenajezi o bucătărie în stil ristic cu acest cuptor. Merge perfect cu o plită precum Beko HIZG64125SCR care e și ea tot rustică. (Mă gândesc că la un moment dat o să fie disponibile într-un pachet promo).
Poate fi utilizat în scopuri comerciale, dar și casnic deoarece are o capacitate de 65 litri în condițiile în care alte modele au mai puțin.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat excepțional de la un brand care se remarcă prin fiabilitate și alte lucruri.

Pro și contra

Specificațiile sunt ok deoarece e un model electric cu ventilator, lucru care garantează că mâncarea e făcută uniform. Față de modelele pe gaz, acest model va face mâncare mai sănătoasă întrucât nu au loc arderi de gaze. Iar, datorită faptului că e un model electric mâncarea coaptă uniform.
Referitor la capacitate trebuie spus că pe unele site-uri am văzut că scrie 71 litri. E posibil ca aceasta să fie capacitatea brută, iar cea reală (netă) să fie 65 l.
Fiind un model pe curent electric sunt convins că sunteți preocupați de consumul de curent, dar nu ar trebui să fiți deoarece are clasa A de eficiență energetică.

Avantajele achiziționării unui model precum acesta ar fi aspectul plăcut (e de culoare crem), că nu costă prea mult, numărul mare de programe și controlul eficient (mecanic).
Dezavantaje sunt, mai exact că nu are o clasă de eficiență mai bună și că nu are rotisor… în schimb are rotisor.

De final pot spune că acest model ar fi perfect pentru tine dacă vrei să-ți amenajezi o bucătărie precum în basme. Nu-ți mai trebuie decât o plită (HIZG64125SCR e un model cu aspect similar) și pe cineva priceput să le monteze.
Nu pot să dau detalii legat de conectarea la curent deoarece sunt modele care vin cu cordon de alimentare și modele care nu vin. Acesta fiind un model premium cred că are așa ceva în pachet.
Nu am precizat nimic în legătură cu accesoriile și de aceea trebuie să spun că e vorba despre 2 tăvi și un raft de sârmă, deci accesorii normale.

Te-ar mai putea interesa