Beko HIZG64125SCR, plită incorporabilă rustică

Plita incorporabilă Beko HIZG64125SCR poate fi folosită alături de un cuptor incorporabil de la același brand și trebuie ținut cont de designul ei – rustic. Există destul de multe astfel de plite care pot fi ideale pentru bucătării în stil retro sau rustic (un model similar este Beko OIM27201C). Există plite similare însă culoarea poate fi diferită, dacă nu vă place bejul. Bineînțeles, cuptorul trebuie să fie unul electric și pe gaz nu prea mai sunt deoarece un cuptor pe gaz nu oferă avantaje și nici nu e foarte ieftin. Cele electrice gătesc uniform deoarece au acel ventilator care distribuie mai bine căldura.

Alternativele sunt multe deoarece puteți lua în calcul și plitele cu design modern. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

 

Mai multe despre ea

Aceasta are atât o aprindere pe gaz cât și una electrică, însă cea electrică e doar pentru sistemul de aprindere. Se poate observa ușor că e vorba de un sistem de aprindere la o mână adică trebuie să apăsați și rotiți butonul corespunzător arzătorului care doriți să-l aprindeți. Plita are două grătare și e mai ușor de curățat plita deoarece nu trebuie să luați jos un grătar mare.

Arzătoarele sunt destul de bune deoarece au siguranță pentru a opri alimentarea cu gaz la stingerea flăcării. Când veți instala această plită, trebuie să țineți cont de dimensiunile menționate în manualul său (ale nișei). Designul e plăcut deoarece e vorba de o culoare plăcută, stil rustic, cu butoane în culoarea bronzului.

Nu aș alege o plită electrică deoarece designul e modern și nu oferă un randament la fel de bun ca și cele pe gaz. Singurele plite care pot concura la acel capitol sunt cele cu inducție.

Plusuri: arată destul de bine, aprindere la o mână, arzător Wok, preț atractiv și fiabilitate.
Minusuri: nimic.

Beko HIZG64125SCR e un aparat care trebuie fi instalat diferit față de unul clasic, adică nu e ca și cum ați pune o plită clasică. Trebuie un buget destul de generos pentru a putea achiziționa un pachet întreg de încorporabile. Mă refer la o plită, un cuptor, o hotă și o mașină de spălat vase.

Te-ar mai putea interesa