Beko HTV8736XSHT, mașină de spălat rufe cu uscător și clasă de eficiență C

Pe piață veți găsi o mulțime de mașini de spălat rufe clasice, dar și modele mai speciale cum este și cel de jos. Beko HTV8736XSHT are uscător incorporat pentru a obține rufe gata uscate, adică gata de purtat. Bineînțeles, poate spăla și usca doar o capacitate maximă de 5 kg, însă cred că viitoarele modele vor avea performanțe ridicate. Se adresează celor care nu au pretenții mari și nu vor un uscător cu pompă de căldură deoarece are un preț cam piperat.

Arată bine și îmi place combinația alb cu negru, dar și panoul de control digital generos (de unde alegeți diverse setări). Pictogramele sunt explicate în manualul său și poate le-ați mai văzut și la vechiul model. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Evident, nu poate fi un model Slim dar poate că în următorii ani aceste modele vor fi mai compacte sau mai performante. Capacitatea de spălare crește la fiecare generație, dar și numărul de dotări este mult mai mare. Alegerea finală este a voastră și modelul de sus nu este unul oarecare, de aceea prețul este ceva mai mare.

Păreri pro și contra

Are o clasă energetică bună, un design plăcut, o capacitate mare de spălare, uscă destul de multe rufe, oferă 15 programe de spălare, stoarce satisfăcător (1400 RPM), o mulțime de tehnologii avansate: SteamCure (scapi de cute cu ajutorul aburului), HomeWhiz (control prin intermediul unei aplicații mobile), motor ProSmart Inverter (fiabil, eficient și silențios), Hygiene Shield (elimina bacteriile și virusurile cu ajutorul aerului cald), AddXtra (adăugare articole uitate la începutul programului), Aquawave (pereții cuvei îmbunătățesc rezultatele), Optisense (senzori care monitorizează diverși parametrii), Silent Tech (pereți care reduc nivelul de vibrații și zgomot) si Durable heater (încălzitor nichelat).

Beko HTV8736XSHT are și o mulțime de funcții utile care pot fi alese ușor de pe afișajul digital din dreapta care iasă în evidență datorită culorii (negru), aparatul fiind în mare parte alb. Consumul la uscare nu este foarte mare pentru un uscător – 264 kWh la 100 de cicluri. Unii aleg să suprapună aparatele pentru a câștiga spațiu și a muta mai ușor rufele dintr-un aparat în altul. Varianta 2 în 1 este mai accesibilă și mai convenabilă.

Te-ar mai putea interesa