Beko HTE10736XW, model cu uscător și clasa B

Pentru persoanele interesate de un aparat care să spele și usuce rufe recomand mașina Beko HTE10736XW. Aceasta va fi una optimă pentru o familie formată din undeva la 5 persoane, iar consumul de resurse va fi unul deloc mare.
De la început trebuie să scriu că nu e un model slim deoarece are dimensiuni 67x60x85 axlxî cm.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un aparat 2 în 1 care spală și uscă așa încât să avem haine gata de purtat.
Din imaginea de alături se poate vedea că aparatul acesta are un design plăcut și că pe panoul de comandă sunt afișate principalele informații.


Păreri pro și contra

Dacă vă uitați lângă ecranul aparatului Beko HTE10736XW atunci o să vedeți că sunt inscripționate principalele dotări precum Steam Cure, ProSmartInverter și HomeWhiz.
HomeWiz e o caracteristică smart pentru persoanele care vor un apart controlabil de pe un telefon smart care are instalată aplicația aferentă.
Aparatul are clasa B la spălare cu un consum energetic de 59 kWh la 100 cicluri de spălare și 306 kWh la 100 cicluri de uscare. Clasa energetică la spălare e D.

În introducere am scris că te ajută să ai haine gata de purtat. Acest lucru e valabil pentru programul Wash&Dry 6kg. E valabil doar pentru o încărcare până la 6 kg.

Se face economie de apă prin faptul că are sistem automat de reglare al consumului de apă. Consumul e reglat în funcție de încărcarea cu rufe a cuvei.

Dacă vrei ceva similar atunci îți recomand două modele de la Whirlpool: mașină de 8kg sau mașină de 11kg.

Per ansamblu acest model se adresează celora care vor să spele mult, dar cu un consum de curent și apă nu prea mare.
Beko aparține de cei care dețin Arctic, însă diferența e că Beko e un producător premium.

Te-ar mai putea interesa