Beko HIYG64225SBO, plită cu arzător mare Wok de 3.3 kW

Plita prezentată este una recent lansată pe piață, motiv pentru care nu sunt atât de multe recenzii. Aceasta este mai deosebită decât restul și e poate vedea că are anumite dotări doar dacă vă uitai la ea. Este vorba de Beko HIYG64225SBO care este un alt model cu alimentare pe gaz. Este complet neagră însă arzătorul mare și butoanele iasă în evidență datorită suprafețelor argintii. Evident că sunt și variante cu suprafață pe inox dacă vreți să se asorteze cu ceva sau vreți un plus de lumină în bucătărie.

Culoarea nu influențează prețul aparatului, ci mai degrabă materialele folosite, brandul, dotările și mărimea ea. Acestea cu 4 arzătoare sunt cam la fel, însă sunt și plite cu lățime mai mare datorită arzătorului Wok aflat în mijloc. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Este o plită alimentare principală pe gaz, dar are și un cablu pentru aprinderea automată a arzătoarelor. Acest sistem de aprindere este prezent la multe plite, iar la aragazuri există un buton special, astfel că este necesar să folosiți ambele mâini. La plita incorporabilă, e necesară doar o singură mână datorită acelei funcții de care vă spuneam anterior. Cu alte cuvinte, o puteți folosi cu ușurință însă nu prezintă timer cum vedem pe multe plite electrice.

Fiecare tip de plită vine cu avantajele și dezavantajele sale. Cea de sus oferă caracteristici acceptabile:

  • puterea totală a arzătoarelor este de 7.8 kW, însă arzătorul cu cel mai bun randament este cel mare datorită inelului de ardere suplimentar (denumit Wok).
  • supapa de siguranță este prezentă la toate plitele.
  • grătarele sunt realizate din fontă și nu din oțel, astfel au o formă mai plăcută și oferă o stabilitate mai bună vaselor.
  • arată bine și nu cred că ar deranja pe cineva că are un control mecanic. Poate pe viitor vom vedea și anumite dotări mai bune însă dacă nici pe modelele de top nu sunt, atunci nu vă puteți aștepta la ceva ieșit din comun.

Concluzie

Beko HIYG64225SBO reprezintă un aparat elegant care este foarte important în bucătăriile moderne și alături de el e nevoie și de un cuptor. Care model? Ei bine, sunt destul de multe și vă recomand cele cu multe funcții (Hansa BOEI681821 este un model de buget).

Te-ar mai putea interesa