Hansa BOEI681821, model clasa A de culoare inox

Cuptorul încorporabil Hansa BOEI681821 e unul de la producătorul german Hansa și vine cu o capacitate modică de 62 litri așa încât să puteți găti o cantitate mare de alimente.
Scopul acestui scurt review e de a vă familiariza cu aparatul și a scoate în evidență principalele atuuri.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model de culoar inox cu clasa A de eficiență energetică. Consumul aparatului per ciclu fiind de 0,99 kWh.

Păreri pro și contra

BOEI681821 de la Hansa are o putere totală de 2,9 kW, iar grill-ul are putere de 2 kWh, fiind de tipul supergrill.
Chiar dacă e un aparat cu cost de achiziție modic, trebuie știut că e un aparat premium care e echipat cu multe lucruri avantajoase precum:

  • Are SteamCleaning, adică o curățare cu abur. Curățarea ușii fiind una ușoară.
  • Aspectul e de nota 10, fiind echipat cu un număr redus de butoane și deoarece are culoare inox.
  • E multifuncțional, având în total un număr de 8 funcții. Printre acestea se numără grill, coacere, preîncălzire și dezghețare.
  • Pentru coacere uniformă acest aparat are ventilare.

Despre preîncălzire trebuie să scriu că e una care durează doar 4 minute. Acest lucru se va dovedi util celora care nu au timp să aștepte.
Garanția standard a aparatului e de 2 ani, dar dacă-l înregistrați pe site-ul producătorului atunci beneficiați de 5 ani. Acest lucru fiind gratis și o promoție cu durată limitată.

Referitor al curățarea cu abur (Steam Cleaning) trebuie să menționez că oferă o curățare ușoară întrucât suprafața interioară e netedă și realizată din email. Se pune jumătate de litru de apă într-o cană și se pune în cuptor la temperatura de 50 grade. Mai apoi se șterge cu o lavetă umedă.

Te-ar mai putea interesa