Beko HITV8736B0HT review

Beko HITV8736B0HT este una dintre puținele mașini de spălat rufe incorporabile de pe piață, iar față de alte modele se diferențiază prin faptul că are și funcție de uscare. Cred că va puteți da seama că e un model pentru 4 persoane de pe urma faptului că are capacitatea de 8 kg la spălare.

Aparatul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un electrocasnic cu eficiență energetică superioară și de la un producător premium. Trebuie remarcat că are un cost de achiziție deloc mare ceea ce pare cam ciudat. Iar dacă vreți ceva și mai ieftin atunci puteți mergem pe varianta modelului Beko WITV8712X0W care nu are funcție de uscare. 

Păreri pro și contra

Modelul Beko HITV8736B0HT nu e doar incorporabil, ci e și unul smart. Ultimul lucru se datorează faptului că are dotarea HomeWiz. Acest lucru presupune că aparatul poate fi controlat de pe un telefon mobil dacă este instalată aplicația aferentă. În acest fel putem spune că telefonul e un fel de telecomandă.
Eficiență energetică e una foarte bună deoarece la spălare are clasa C cu un consum energetic de 62 kWh la 100 spălări.

Motorul care echipează acest model e unul de tipul inverter care se diferențiază de altele prin faptul că e eficient, durabil și are o nivel scăzut de zgomot. În cazul Beko, motoarele Inverter sunt denumite ProSmart Inverter.
Dacă uitați să puneți la spălat o haină atunci puteți apela la funcția AddXtra în primele 5 minute.
Protejează mediul nu doar prin consum energetic redus ci și prin faptul că e realizat din materiale reciclabile. 

De final trebuie să scriu că acesta este aparatul pentru acele persoane care doresc să spele și să usuce o cantitate medie de rufe cu un consum redus de energie. 

Te-ar mai putea interesa