Beko WITV8712X0W, mașină de spălat incorporabilă cu display LED

Mașina de spălat rufe Beko WITV8712X0W e una incorporabilă și se vede destul de ușor deoarece partea frontală prezintă un sistem de montare al unei uși. Designul diferă de cel al mașinilor de spălat clasice, adică partea frontală e mai dreaptă și culoarea e albă. Totuși e prezent un display LED generos pe care sunt vizibile destul de multe informații despre program. Oricum, ținând cont că va fi pusă o ușă, nu o veți vedea și designul nu prea are mare importanță.

Acest model impresionează la multe capitole, de aceea are și un preț puțin mai mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Mașina de mai sus are o clasă energetică A+++ care a fost oferită pentru un consum anual de 195 kW/h. Ideea e că dați ceva mai mult pe acesta și veți recupera pe parcurs banii deoarece sunt costuri mai mici.

Chiar dacă e puțin diferit de multe alte modele, oferă funcții de blocare interfață și semnalizare finalizare program. Pe partea de tehnologii veți observa următoarele: OptiSense (senzori inteligenți), Aquawave (cuvă specială), AquaFusion (aceleași rezultate dar cu consum redus de resurse) și Durable heater (rezistență nichelată).

Se poate spăla orice țesătură deoarece sunt prezente 15 programe de spălare, iar programul rapid chiar e de apreciat deoarece e de numai 14 minute. Totuși, eu aș recomanda Daily Xpress pentru rufele puțin murdare sau transpirate, dar asta e alegere voastră.

Păreri pro și contra

Sunt prezente o mulțime de programe de spălare care sunt vizibile pe panoul de control al mașinii lângă butonul central de selectare. E vorba de un model cu performanțe destul de mari și cu o eficiență energetică superioară. Acestea sunt și principalele motive pentru care aveți vrea să optați pentru acest model.

Consider că prețul acestui model Beko WITV8712X0W e destul de bun și nu sunt multe branduri care oferă astfel de soluții. Modelele clasice pot fi puse sub blat dacă înălțimea coincide cu spațiul liber de sub blat, de aceea unii preferă acel tip de aparat. Eu consider că într-o bucătărie modernă ar trebuie să optați pentru soluții complet incorporabile, în special dacă vin puse sub blat.

Lasă un comentariu