Beko GNE64021XB, frigorific în stil american cu NeoFrost

Frigorificul Beko GNE64021XB e unul de tipul side by side şi de aceea e considerat ca fiind un frigorifc în stil american. Este echipat cu NeoFrost Dual Cooling, adică fiecare compartiment e independent dpdv al curenţilor de aer, iar răcirea se realizează fără a produce gheaţă.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern cu compresor ProSmart Inverter care se evidenţiază prin eficienţă, durabilitate şi nivel scăzut de zgomot.
Din imaginea de alături puteţi vedea că nu are dispenser de apă sau gheaţă, însă are un panou de comandă pe uşa din stânga. E un display cu touch control prin intermediul căruia se poate seta temperatura compartimentelor frigider şi congelator.


Păreri pro şi contra

Beko GNE64021XB e un side by side modern care nu deranjează acustic deoarece nivelul de zgomot e unul de 39 decibeli. E unul normal pentru un astfel de aparat.
Pe partea de răcire are tehnologii precum NeoFrost şi Active Dual Cooling care împreună formează NeoFrost Dual Cooling.
pentru reducerea consumului energetic are mod vacanţă (Vacation Mode) care presupune o temperatură constantă şi mică pentru perioade lungi de timp când uşa nu e deschisă.
Consumul anual de curent e de 434 kWh, iar dacă se întrerupe curentul atunci autonomia de funcţionare fără curent e de 5 ore.
Având un volum net mai mare (558 litri) vă daţi seama că şi dimensiunile sunt ceva mai mari faţă de o combină frigo. În felul acesta discutăm despre următoarele dimensiuni: 91x71x179 lxaxî cm.
partea de frigider e una cu 5 rafturi şi 3 pe uşă, iar cea ce congelator are un compartiment de tipul Big Box.

Fiabilitatea produsului e una foarte bună cu o garanţie stadnard de 2 ani, şi 10 ani pe compresor. Puteţi beneficia de garanţie de 5 ani pe produs dacă înregistraţi produsul în promoţie.

Te-ar mai putea interesa