Beko GNE480E30ZXPN, side by side îngust – lățime de 76 cm

Side by side-ul Beko GNE480E30ZXPN este unul dintre numeroasele aparate frigorifice care e disponibil pe argintiu. Se poate observa că nu este complet argintiu, mânerele fiind evidențiate de culoarea neagră (combinația argintiu cu negru arată bine). Controlul electronic iasă destul de bine în evidență datorită culorii, dar e de apreciat prezența sa deoarece se poate seta mai bine temperatura interioară, dacă e cazul. În general, toate aparatele mai mari dispun de această tehnologie și e bine-venită. Tehnologia Full No Frost e obligatorie la un aparat frigorific de ultimă generație pentru că reduce din consum și nu se mai formează atâta gheață (control mai bun al umidității).

Dacă nu vi-l permiteți, alegeți un model ceva mai simplu ori de la un alt brand. Există modele chiar sub 3000 de lei, dar nu sunt la fel de performante (tehnologii mai puține) sau elegante. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Are un volum net total de 478 litri care e împărțit astfel: 168 litri la congelator și 310 litri la frigider. Deci putem spune că e cât două frigidere iar prețul e foarte bun pentru ce oferă. Acel sistem de răcire e prezent la ambele compartimente și e specificat (Neo Frost), dar aceasta poate fi o modalitate de marketing deoarece congelatorul are nevoie de această tehnologie, pe când frigiderul și așa are dezghețarea automată.

Controlul electronic e mult peste cel clasic și e însoțit de tehnologie touch (interacțiune mai ușoară cu interfața). Clasa energetică este F ca la majoritatea aparatelor mari și nu e ca la alte aparate (mașini de spălat, care au chiar B, C și D). Designul e unul premium și cred că puteți observa și voi acest aspect. Funcțiile sale sunt puține dar utile: vacanță (ideal dacă sunteți plecați o perioadă lungă și nu va folosi nimeni aparatul), avertizare luminoasă, răcire rapidă (specifică frigiderului) și super-congelare (specifică congelatorului).

Plusuri: are design modern și compact, volum generos, consum mic de energie, fiabilitate și NeoFrost Dual Cooling.
Minusuri: nu sunt.

Beko GNE480E30ZXPN poate ține locul a două aparate frigorifice ți ocupă cam la fel de mult spațiu ca și vechiului frigider, doar că este mai înalt – 192 cm. Puteți să-l incorporați într-un perete sau mobilier ca să nu mai pară așa de mare.

Te-ar mai putea interesa