Beko GN1603140ZHXBN, side by side cu HomeWhiz Wi-Fi

Side by side-ul Beko GN1603140ZHXBN este cel din imaginea de jos și aș putea spune că este unul de top doar după cum arată. Acest tip de aparat este mult peste cel clasic și se poate observa doar după volum – 580 litri. Oferă la fel de mult volum precum două frigidere și spațiul ocupat nu este atât de mare – lățimea fiind de 91 cm. O bucătărie cu design modern are nevoie de un aparat pe măsură iar cel de jos ar fi perfect doar că trebuie să aveți o ușă suficient de mare și câteva ajutoare.

Unii aleg să-l integreze parțial în mobilier au în perete, dar vă recomand să puneți priza la vedere în caz că trebuie să opriți aparatul din diverse motive (unii aleg să pună priza sus pe perete). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Panoul de control este touch la aceste aparte însă poziționarea sa depinde de brand și model. Îmi place că se află pe ușa congelatorului unde avem acces ușor și se poate vedea temperatura interioară aleasă. Funcțiile oferite sunt cele standard pentru un astfel de panoul de control: avertizare luminoasă, congelare rapidă, mod vacanță și semnalare audio ușă deschisă.

Dotările mai speciale sunt următoarele: compartimentul special EverFresh+, NeoFrost Dual Cooling, compresor ProSmart Inverter, HomeWhiz, HarvestFresh și FreshGuard.

Păreri pro și contra

Poate fi controlat sau supravegheat prin aplicație și am menționat mai sus tehnologia folosită. Consumul de energie este foarte important la aparatele frigorifice mari, iar cel de sus are clasa energetică E, adică este vorba de un consum anual de 325 kWh pentru 580 litri. Arată foarte bine și atrage ușor priviri, însă și restul aparatelor din bucătărie trebuie să fie argintii sau inox. Materialul din care este realizat aparatul poate influența prețul, însă poate că nu sunteți atât de pretențioși. Capacitatea de congelare mare este un alt punct forte al aparatului și mi se pare normal ca acel congelator să fie mai performant.

Beko GN1603140ZHXBN are un sistem de dezghețare complet automat pentru ca alimentele să beneficieze de cele mai bune condiții și întreținerea să fie mai ușoară. Este vorba de tehnologia NeoFrost Dual Cooling care este compusă din mai multe tehnologii utile și unele pot fi prezente și pe aparatele altor producători.