Beko GN162341XBN, side by side cu dozator apă/gheață

Beko GN162341XBN este un aparat frigorific din segmentul premium și se poate observa ușor deoarece are finisaj metalizat, control digital pe ușă, dozatoare și volum mult peste medie. Ei bine, există modele foarte scumpe care oferă dotări de ultimă generație dar nu cred că vi le permiteți deoarece pot costa chiar și dublu. Bineînțeles, acelea nu sunt oferite de același producător ci de producători cu experiență în domeniu. Ca și caracteristici principale aparatul din imagine are: clasa energetică E, NeoFrost Dual Cooling (mai multe tehnologii care lucrează împreună), Inverter și compartimentul Harvest Fresh.

Chiar dacă nu e fabricat în Europa, pot fi alegeri foarte bune și acest brand oferă aparate chiar mai ieftine. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Volumul net total e de 571 litri și considerabil mai mare decât la o combină însă e normal pentru acest tip de aparat. Compartimentele principale sunt poziționate pe lateral și în partea de sus și jos, ca la combine/frigidere. E dotat cu un ecran touch la exterior iar pictogramele vă ajută să utilizați mai ușor meniul.

La interior totul e bine împărțit și o loc pentru orice vas, aliment, sticlă etc. Designul e relativ același la acest tip de aparat dar dozatoarele pot fi diferite. La acesta dozatorul e de apă rece, dar și de gheață. Dispune de sistem de avertizare pentru temperatura ridicată, însă mai sunt și alte funcții. Nivelul de zgomot mi se pare foarte redus pentru mărimea acestui aparat și nu trebuie să uităm că vorbim de un aparat frigorific mare și performant. Pentru mai bune detalii puteți consulta manualul său de utilizare. Instalarea sa e destul de dificilă deoarece e mare și greu, iar spațiul ocupat e destul de mare.

Plusuri: control cu butoane senzitive, dozator special, interior spațios, consum redus pentru acel volum și e elegant.
Minusuri: nu am găsit nimic.

Unii producători pus mânere mai mari pe ușile celor două compartimente (de sus până jos), dar cred că arată mai bine așa cu mânere ascunse. Beko GN162341XBN este ieftin comparativ cu concurența, totuși există și alte side by side-uri ieftine cu specificații mult inferioare dacă nu aveți un buget atât de mare.

Te-ar mai putea interesa