LG GSJV71PZTE, side by side cu Door Cooling și No Frost

LG GSJV71PZTE e un frigorific premium pentru persoanele care vor un aparat avansat tehnologic și cu multe dotări utile. Nu are doar o capacitate foarte mare, ci are și No Frost așa încât să nu trebuiască să dezghețați aparatul.

Acest side by side vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat cu o multitudine de facilități utile precum dozatorul și posibilitatea controlului de pe un dispozitiv smart.

Păreri pro și contra

Frigorificul LG GSJV71PZTE e unul de generație nouă cu o multitudine de facilități, iar cele mai utile sunt următoarele:
– Are No Frost așa încât să nu vă pierdeți timpul cu dezghețarea aparatului. Mai exact e vorba despre Total No Frost.
– Dozatorul din dotare e unul foarte avansat, fiind vorba despre unul de apă și gheață. E vorba despre unul cu rezervor de 4 litri.
– Are clasa E de eficiență energetică cu un consum anual de 350 kWh.
– Nu e nici zgomotos deoarece vine cu un nivel de zgomot de 36 decibeli.
– Se poate interacționa cu aparatul prin intermediul aplicației LG ThinQ așa încât să aveți telecomandă, alarmă inteligentă și supravegherea aparatului.
Acest aparat e unul cu eficiență energetică deosebită și e important ca întotdeauna să vă orientați înspre aparate cu eficiență cât mai bună. Spre exemplu, acest model vă va economisi undeva la 898 euro în 17 ani de utilizare.
Cum e în cazul altor modele și acesta vine cu motor avansat, fiind vorba despre Inverter Linear garantat la 10 ani.

De final pot spune că recomand acest model dacă vreți ceva de calitate și multe dotări utile. Evident că e un aparat pentru cei pretențioși deoarece dotările sunt avansate. Spre exemplu, dozatorul e unul foarte avansat cu posibilitate de dozare a apei, de gheață și gheață spartă.

Te-ar mai putea interesa