Beko EWTV8836XS2D, model cu HomeWhiz și AddXtra

Beko EWTV8836XS2D e o mașină de spălat rufe echipată cu multe facilități utile printre care aș menționa HomeWhiz, AddXtra și SteamCure.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat suficient pentru o familie cu 4 membri deoarece are o capacitate de 8kg. Pe aparat se pot vedea diferite inscripții precum AutoDose și unele din facilitățile enumerate mai sus.


Păreri pro și contra

AddGarment și AddXtra reprezintă același lucru, adică posibilitatea adăugării de haine chiar a început spălarea. E o facilitate întâlnită și la alte mașini Beko.
AutoDose presupune că aparatul dozează cantitatea de detergent necesară.
Mașina Beko EWTV8836XS2D vine cu 15 programe, dar mai pot fi descărcate de pe telefon dacă instalați aplicația aferentă.
Opțiunea SteamCure ne ajută să scăpăm de cute dacă aburul e eliberat la sfârșitul programului și înmoaie murdăria atunci când e eliberat la început. Are și program Shirts SteamCure care ne ajută să scăpăm de cute la spălarea cămășilor. Acest lucru se datorează mișcărilor de rotire și aburul utilizat la sfârșitul ciclului.

Aparatul acesta e economic dpdv al consumului de curent, dar și al detergentului. În acest sens are Aquafusion care ajută la o economisire chiar și de 5kg detergent pe an.
Pentru reducerea timpului de spălare are Fast+ care poate reduce timpul la 50 procente când spălați jumătate de cantitate.
Vine cu clasa C de eficiență energetică datorită unui consum de 62 kWh la 100 cicluri de spălare.

Cu uscarea rufelor nu o să vă pierdeți prea mult timp deoarece aparatul are 1600 rotații pe minut ca viteză de centrifugare așa încât hainele să fie stoarse foarte bine.

Per ansamblu acest model e pentru acele persoane care vor un aparat simplu de utilizat și care să poată spăla o cantitate mare de rufe cu un consum mic de resurse.

Te-ar mai putea interesa