Beko DIS35023, mașină de spălat vase cu Flexible HalfLoad

Mașinile de spălat vase pot fi de mai multe tipuri, iar modelul Beko DIS35023 este unul complet incorporabil adică nu va fi vizibil și trebuie să montați un panou de mobilier cu mâner peste ușa sa. Aparatele complet incorporabile sunt o variantă bună pentru cei care nu pun accent mare pe mobilier și spațiu de depozitare și vor un design cât mai minimalist, adică aparatele din bucătărie să nu iasă prea mult în evidență. Poate un ajutor important în bucătărie și care nu costă foarte mult. Cele mai multe mașini de spălat costă undeva peste 1000 de lei și doar cele foarte compacte pot fi mai ieftine.

Are un preț atractiv pentru că discutăm de un aparat cu capacitate de încărcare modestă, dar suficientă pentru cele mai multe familii. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acest brand oferă și mașini clasice (standard) și parțial incorporabile pentru cei care vor un aparat cu interfață vizibilă. Panoul de control la cel de sus e așezat pe marginea ușii și este destul de restrâns. Îl consider destul de ușor de folosit datorită pictogramelor și în manualul său sunt explicate mai bine toate programele și funcțiile sale. Bineînțeles, trebuie să alegeți opțiunile înainte de închiderea ușii. Coșurile pentru articole pot fi ajustate în funcție de conținutul introdus și veți avea suficient loc.

Păreri pro și contra

Dacă nu vă doriți un mobilier mare, atunci optați pentru aparate compacte și o mașină cu lățime de 45 cm (Slim) ar fi o alegere perfectă. Chiar dacă nu e cea mai mare variantă, veți vedea că oferă suficiente programe, puteți spăla cu puține vase și cu un consum mic de resurse (Flexible HalfLoad), are un coș de tacâmuri flexibil, puteți amâna pornirea cu până la 24 ore, program rapid pentru vase cu un nivel scăzut de murdărie (durată de 58 minute).

Beko DIS35023 are clasă energetică superioară – A++, care a fost oferită pentru un consum anual de numai 211 kWh. Chiar dacă este accesibilă, oferă numeroase caracteristici speciale care sunt și motive pentru o alege. Nu stați prea mult pe gânduri dacă îl veți putea lua la promoție.

Te-ar mai putea interesa