Beko DU9139TA, uscător de rufe cu condensare

Uscătorul de rufe Beko DU9139TA este unul care se folosește de o tehnologie de uscare destul de cunoscută – condensare. Chiar dacă nu are pompă de căldură, oferă rezultate foarte bune și clienții sunt mulțumiți de performanțele sale, dar și de alte aspecte. Designul este unul modern, adică vedem un panou de control generos cu multe informații utile și este ușor de folosit. Vorbim de un model cu capacitate de uscare de până la 9 kg, adică anumite programe prezintă limitări din acest punct de vedere.

Arată la fel ca și o mașină de spălat doar că sunt câteva diferențe care pot fi observate ușor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Încărcarea rufelor este destul de simplă cu o ușă atât de generoasă și se poate observa acest aspect din poza de prezentare. Funcțiile sale sunt destul de numeroase și utile. avertizare sonoră finalizare program, status program, iluminare cuvă, afișare timp rămas și altele.

Programele sunt la fel de numeroase ca și la mașinile de spălat, astfel că puteți usca o țesătură fără a o deteriora. Cu siguranță, uscătoarele cu pompă de căldură sunt o alegerea mult mai eficientă, adică au clasă energetică superioară (A+ sau A++). Diferențele de consum sunt destul de vizibile și poate că nu vă permiteți o astfel de variantă, ci preferați pe cea de sus.

Păreri pro și contra

Cu ajutorul senzorilor speciali, uscătorul va alege nivelul perfect de uscare și rufele vor fi uscare foarte bine. Are funcție anti-șifonare pentru ca rufele să prezinte mai puține cute și călcarea să fie mai ușoară, iar aceasta se alege când rufele sunt deja în uscător. Afișajul digital din dreapta poate fi blocat ușor pentru a preveni apăsarea accidentală. Poate fi pus lângă mașina de spălat sau peste aceasta (sunt kituri de suprapunere universale) că doar are cam aceleași dimensiuni.

Beko DU9139TA este un aparat care vă poate ușura viața de zi cu zi și poate că nu aveți loc pentru rufe, poate că preferați să le puneți imediat înapoi. Puteți purta tricoul sau bluza preferată următoarea zi, chiar dacă ați pătat-o.

Te-ar mai putea interesa