Beko DS8452TA, uscător cu Eco Gentle Heat Pump

Beko DS8452TA este un uscător de rufe cu pompă de căldură astfel că articolele vor fi uscate la temperaturi reduse, față de variantele convenționale (condensare). Chiar dacă nu reprezintă o soluție foarte accesibilă, veți vedea că poate usca o cantitate mare de rufe și dimensiunile nu sunt atât de generoase (adâncime de 56 cm). Acest brand oferă numeroase uscătoare și veți găsi unul care vi se potrivește ca preț și cerințe.

Eu aș alege unul cu pompă de căldură datorită consumului foarte mic și se vede după clasa energetică – A++, deoarece variantele cu condensare au clasă B. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Panoul de control diferă puțin de la un model la altul, dar funcțiile sunt și programele sunt cam aceleași. Are la fel de multe programe ca și o mașină de spălat, doar că programele sunt de uscare. Anumite rufe necesită un tratament diferit în funcție de țesătură și rufele pot fi puse înapoi în dressing sau chiar și purtate dacă vorbim de cămașa preferată. Puteți ajusta programul, adică puteți alege nivelul de uscare și durata programului se schimbă semnificativ. Puteți viziona ușor timpul rămas pe ecranul digital și interfața poate fi blocată pentru că are opțiunea Child Lock.

Păreri pro și contra

Se folosește de o tehnologie nu foarte nouă, dar destul de eficientă și se vede că are consum de energie foarte redus (235 kWh pe an). Aceasta protejează țesăturile deoarece nu mai sunt uscate la temperaturi prea ridicate și senzorul de umiditate EcoSense oprește programul când rufele sunt uscate. Cu alte cuvinte, aveți nevoie de o mașină de spălat care stoarce suficient de bine pentru ca uscătorul să aibă programe cât mai scurte.

Consider că acest model numit Beko DS8452TA oferă exact ce aveți nevoie și sunt variante pe piață care oferă mai multe tehnologii, însă poate că prețul nu vi se pare suficient de justificat. O mașină de spălat cu uscător incorporat are performanțe reduse pentru că vorbim de un aparat 2 în 1 cu dimensiuni rezonabile. Puteți beneficia chiar și de o extragaranție de 5 ani în cadrul unei campanii cu durată limitată, trebuie să vă înregistrați cu aparatul pe site-ul producătorului.

Te-ar mai putea interesa