Beko DS8439TX, uscător de rufe cu pompă de căldură

Uscătorul din imagine este un model mai eficient decât multe altele deoarece se folosește de tehnologii moderne. Cea mai importantă este pompa de căldură care folosește atât aerul cald cât și cel rece pentru a usca rufele. Beko DS8439TX este recomandarea de mai jos și am ales pe acesta deoarece oferă o capacitate de încărcare generoasă. Este foarte important ca uscătorul de rufe să aibă o capacitate similară cu cea a mașinii de spălat în caz că vreți să mutați direct rufele dintr-un aparat în altul.

Designul este unul modern – aparat alb, ușă cu contur gri și interior negru, afișaj digital generos. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Arată aproape la fel ca și o mașină de spălat, dar sunt câteva diferențe. Vă oferă un număr la fel de mare de programe – 15, doar că acestea sunt pentru uscare. Adâncimea uscătoarelor este mare dar cred că și acestea vor mai scădea în timp. Sunt soluții pentru cei care au o locuință mică – kituri de suprapunere universale, adică puneți uscătorul în partea de jos sau invers.

Păreri pro și contra

Uscătorul de sus folosește tehnologie Eco Gentle Heat Pump, adică conservă și recirculează aerul cald pentru un consum mai mic de energie și rezultate mai bune (rufele fiind uscate la temperaturi mai joase). Nu se compară cu un uscător care are doar condensare și se vede la toate capitolele, adică cele cu pompă sunt mult superioare. De aceea, sunt diferențe de preț și nu veți regreta alegerea făcută.

Beko DS8439TX are senzori inteligenți Optisense care opresc programul când se atinge nivelul de umiditate dorit. Astfel, rufele sunt uscate mai rapid sau mai bine, fără a deteriora țesătura. Are program scurt dacă vreți să uscați două cămăși, de exemplu. Cu alte cuvinte, puteți purta cămașa preferată ziua următoare și nu mai trebuie să fiți preocupați de rufe, aparatul se ocupă de tot. Mai sunt mașinile de spălat rufe cu uscător incorporat, doar că acelea au performanțe reduse, adică uscă mai puțin decât spală și consumul de energie este mare (se folosesc de procesul de condensare).

Te-ar mai putea interesa