Beko DIN35321, model incorporabil cu Flexible HalfLoad

Maşina de spălat vase Beko DIN35321 e una modernă de tip incorporabil care vine cu un consum mic de curent şi dimensiuni normale de 81x60x55 îxlxa cm (recomand să vă uitaţi pe schiţa de montaj pentru dimensiunile exacte).

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar pe aceşti bani primim un aparat silenţios (nivelul de zgomot e de 49 decibeli) şi economic (are consum energetic anual de 262 kWh).
Din imagine puteţi vedea că panoul de comandă e unul mascat în uşă.


Păreri pro şi contra

Beko DIN35321 nu e un model slim, chiar dacă dimensiunile nu sunt mari.
Fiabilitatea e una bună întrucât are garanţie standard de 2 ani, dar dacă înregistraţi produsul în promoţie atunci puteţi beneficia d e5 ani garanţie.
Pentru economii de resurse are „Flexible HalfLoad” care presupune o spălare cu încărcare la jumătate.
Are un program standard de 58 minute care e pentru vasele cu un grad scăzut de murdărie. Acesta e numit Quick&Shine şi e de 58 minute.
Pentru spălarea diferitelor feluri de vase acest aparat are 5 programe şi 4 trepte de temperatură.
Capacitatea maximă de încărcare e de 13 seturi, dar se poate încărca şi la jumătate prin intermediul funcţiei încărcare la jumătate.

Un astfel de aparat e recomandat pentru uz rezidenţial (acasă) întrucât va face ca vasele să fie ca noi cu zero efort din partea dvs.
Nu consumă multe resurse deoarece per ciclu consumă 13 litri de apă, ar consumul energetic anual e de 262 kWh.
Despre brandul Beko trebuie spus că e unul premium care deţine Arctic. Datorită acestui lucru multe dintre tehnologiile de pa aparatele Beko le întâlnim şi pe cele de la Arctic sau invers. Diferenţa majoră dintre cele două branduri e că Beko e comercializat la nivel de continent pe când Arctic doar la nivel de regiune (aici în Balcani).