Beko DIS35020, mașină de spălat vase cu încărcare la jumătate

Mașina de spălat vase din imagine este una incorporabilă și este destul de accesibilă pentru ce oferă. Este modelul Beko DIS35020 care are o lățime de numai 45 cm, motiv pentru care are o capacitate de încărcare nu foarte mare. Chiar și așa, consider că poate spăla și usca suficiente vase sau alte tipuri de articole. Vorbim de o capacitate de 10 seturi și aveți opțiunea de încărcare la jumătate pentru mai puține vase murdare.

Designul nu este motivul pentru care veți alege această mașină ci mai degrabă raportul preț/performanță foarte bun. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

În total sunt 5 programe și multe dintre ele le veți vedea și la alte modele. Puteți programa pornirea aparatului (până la 24 de ore), dar și așa programele nu durează atât de mult și rezultatele sunt excelente. Aveți un coș dedicat tacâmurilor care este flexibil și nu cred că mai sunt mașini care să vină fără acesta.

Dimensiunile sale sunt aceleași, astfel că puteți folosi același corp de mobilier și după instalare nici nu va ieși în evidență datorită panoului ce se pune peste ușa sa.

Păreri pro și contra

Un model atât de compact poate fi de ajuns pentru multe familii, însă dacă se adună multe vase pe zi, optați pentru o variantă de 60 cm. Oferă numeroase programe care vor face față indiferent de nivelul de murdărie, iar selectarea lor se face cu ușa deschisă. La modelele complet incorporabile, panoul de control digital se află pe marginea ușii și nu în partea frontală. Față de generațiile precedente, vedem un braț de pulverizare mai robust și un un jet de apă mai puternic pentru o spălare mai eficientă. Cu alte cuvinte, oferă rezultate excelente pentru un consum de resurse destul de mic.

Beko DIS35020 are un consum redus de resurse pentru că este un aparat nou, dar nu are cea mai bună clasă energetică de pe piață. Noile clase energetice apărute o pun ceva mai jos în clasament, având clasa energetică E. Chiar și așa nu are un consum anual foarte mare – 211 kWh, dar depinde și cât o veți folosi.

Te-ar mai putea interesa