Beko DIS28122, model incorporabil pentru 11 seturi

Beko DIS28122 e un electrocasnic modern pentru persoanele care nu vor să piardă timp cu spălatul vaselor. E o mașină de spălat vase care poate spăla până în 11 seturi deoarece e un model slim. Acest ultim lucru face ca aparatul să ocupe cât mai puțin loc.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care se comportă foarte bine când vine vorba de a spăla vase. Din imaginea de alături puteți vedea aparatul complet incorporabil cu panoul de comandă pe muchia ușii.

Păreri pro și contra

Modelul Beko DIS28122 face economii de resurse prin faptul că are clasa E de eficiență energetică, încărcare la jumătate (half load), senzor murdărie (Dirt Sensor) și alte sistem care ajută la o spălare cu consum minim de resurse.
În privința consumului de curent trebuie să adaug că e de 81 kWh la 100 cicluri. Din această cauză are clasa E.

Cum e în cazul altor modele și acesta are sistem de deschidere a ușii la sfârșitul ciclului de spălare. Lucrul acesta poartă numele de Autodoor Opening și face ca vasele să nu aibă un miros neplăcut.

Are un număr mare de programe, printre care cele mai importante sunt rapid, intensiv, economic, prespălare și delicat.
Ar trebui să vă aduc la cunoștință că are funcția Fast+ care reduce timpul de spălare cu până la de 3 ori. Dar, e crescută temperatura apei și e redus consumului de apă.

Nivelul de zgomot al aparatului e unul scăzut de 45 decibeli și face ca aparatul să nu deranjeze acustic atunci când stați în bucătărie.

Ca alternativă aș recomanda modelul SPI6EMS23E de la Bosch cu mențiunea că e parțial incorporabilă. Puteți vedea aici o comparație între cele două modele.

 

Te-ar mai putea interesa