Bosch SPI6EMS23E, mașină de spălat vase cu lățime de 45 cm

Mașină de spălat vase de 45 cm ocupă mult mai puțin spațiu, însă dacă este parțial ori complet incorporabilă, atunci are nevoie de un corp special pentru instalare. Bosch SPI6EMS23E este un astfel de model și spală destul de multe vase și oferă funcția specială Home Connect. Mașinile parțial incorporabile au panoul de control la vedere tot timpul și puteți selecta opțiunile dorite și cu ușa închisă. Informațiile sunt mult mai vizibile și puteți consulta manualul pentru detalii suplimentare.

Nu are un finisaj alb, ci este vorba de gri și pe ușa aparatului trebuie pus un panou de mobilier cu mâner. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poate spăla până la 10 seturi de vase și rezultatele sunt în funcție de opțiunile alese. Oferă un număr mare de programe de spălare față de alte modele – 8 programe. Bineînțeles, este inclusă și etapa de uscare pentru ca voi să puneți vasele la locul lor. Programele sunt puțin mai diferite de cele ale unei mașini de spălat vase clasice – delicat, dezinfectare, economic, auto, intensiv, rapid. La acestea se adaugă și numeroasele funcții care pot fi alese ușor și acestea devin utile de fiecare dată.

Dacă o veți prinde la promoție atunci nu trebuie să ezitați pentru că nu aveți ce să-i reproșați. Sunt multe motive pentru care merită aleasă, iar cele mai importante le voi enumera mai jos.

Păreri pro și contra

Este diferită de o mașină de spălat clasică, pentru că poate fi controlată și monitorizată de la distanță prin Home Connect. Tot mai multe aparate de la acest brand oferă această caracteristică utilă și aveți nevoie doar de aplicația corespunzătoare pe telefon. Interiorul poate fi ajustat pentru a face loc altor articole. Mașinile de spălat vase standard pot fi puse oriunde, adică puteți alege și lângă mobilier, pe când cea de sus trebuie pusă neapărat sub blat.

Bosch SPI6EMS23E este recomandare mea de la acest brand și cu aceasta mai că nici nu trebuie să interacționați cu ea. Cu ajutorul telefonului puteți să alegeți programul potrivit în funcție de vase (tipul, cantitate, grad de murdărie).

Te-ar mai putea interesa