Beko DIS28023, mașină de spălat cu Flexible HalfLoad

Mașina de spălat din imaginea de prezentare de mai jos este un model nou, deoarece vedem o clasă energetică mai bună pentru acest buget – Clasa E. Cu fiecare generație vom vedea îmbunătățiri, astfel încât clienții să fie tot mai hotărâți să facă o astfel de alegere. Beko DIS28023 este un aparat compact dar și destul de dotat, astfel că de multe ori capacitatea de încărcare nu influențează prețul. Cele mai eficiente modele de pe piață au prețuri care depășesc 3000 RON (cum vedem la Bosch SPV6YMX11E), dar cu trecerea timpului mai toate modelele vor fi cam la fel de eficiente și singura diferență o vom vedea la uscare, performanțe de curățare și funcții suplimentare.

Este un aparat care se integrează în mobilier și este necesar un corp dedicat și o ușă de mobilier care se pune peste cea a aparatului, doar cu aceea va sta ușa deschisă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Chiar dacă este mică, are funcție de încărcare la jumătate și de ajustare a consumului. Mă refer la funcția Flexible HalfLoad care nu este prezentă pe toate aparatele de pe piață, poate pentru că unele au senzori de încărcare sau există o opțiune care vă permite să spălați care coș doriți. Fiecare brand oferă dotări fie similare, fie diferite, astfel încât voi să optați pentru care v-ar plăcea mai mult. Să nu uităm că și calitatea materialelor și și fiabilitate diferă de la un brand la altul și, în general, cele mai scumpe branduri oferă aparate cu cea mai lungă durată de funcționare.

Din imaginea de sus nu se vede dar are un loc special pentru tacâmuri – un coș care poate fi mutat după bunul plac. Unii producători aleg să pună acest coș, iar alții pun un sertar în partea superioară. Voi decideți ce v-ar plăcea mai mult.

Coșul superior poate fi ajustat pe 3 niveluri, la acest brand poartă denumire de Acrobat System, dar la alții poate avea o denumire diferită (de exemplu: Rackmatic la Bosch).

Concluzie

Beko DIS28023 are un consum redus de apă și energie, iar aceste aspecte se pot vedea din eticheta de sus. Sunt valori care ar trebui să vă pună pe gânduri deoarece sunt mult mai bune decât în cazul aparatelor vechi.

Te-ar mai putea interesa