Beko DH9519GU, uscător cu pompă de căldură şi lumină UV

Beko DH9519GU e un uscător modern din punct de vedere al consumului de resurse deoarece are pompă de căldură. În acest fel are un consum minim de curent… chiar cu 50 procente mai mic faţă de uscătoare normale.
Clasa de eficienţă energetică veche e A+++ cu un consum de 194 kWh pe an.

Modelul de faţă vine la preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un model avansat tehnologic, dar care nu e smart. Panoul de comandă e unul normal, dar se văd programe UV Hygienic (Refresh şi Drying). Pe această cale trebuie să scriu că aparatul e unul unic care foloseşte lumină UV pentru uscare şi sterilizare.

Păreri pro şi contra

Uscătorul are o capacitate de 9kg care-l face suficient pentru o familie de 3-4 persoane.
OptiSense e o tehnologie care optimizează uscarea prin faptul că aparatul are senzori. Dumneavoastră alegeţi nivelul de uscare, iar aparatul se opreşte când e atunci e atins acest nivel. În plus aparatul are şi senzor care detectează tensiunea curentului şi protejează aparatul în cazul în care aceasta e prea mică.
Nu e un aparat slim sau compact întrucât dimensiunile acestuia sunt de 65x60x85 axlxî cm.
Faţă de un uscător incorporat în maşina de spălat acesta are mai multe programe şi e mult mai eficient energetic. Mai exact are 15 programe, iar referitor la consumul energetic am scris şi mai sus că are clasa A+++ (vechea clasă).
Este echipat cu Aquawave care presupune că are cuvă cu design special şi că se realizează mişcări care imită ritmul valurilor. Acest lucru are beneficiul că rufele vor arăta ca noi de fiecare dată.

Fiabilitatea produsului e una bună întrucât garanţia standard e de 2 ani şi poate fi extinsă cu unul sau doi ani. Pe site-ul producătorului e menţionat că se oferă garanţie 5 ani, dar probabil că pentru a beneficia de acest lucru trebuie să înregistraţi produsul pe site-ul lor.

Te-ar mai putea interesa