Beko DFN39530X, mașină de spălat vase cu inox anti-amprentă

Beko DFN39530X este una dintre cele mai noi mașini de spălat vase de la acest brand și se poate vedea după design. Arată precum modelele de la branduri de top, însă dorește să concureze cu unele, de aceea are și un preț mai piperat, dar justificat. La prima vedere se poate vedea că are un design minimalist pe inox, dar cu tratament anti-amprentă, astfel că e mai ușor de întreținut.

Acest aparat este cel mai bun exemplu că Beko a devenit un producător mai premium și la depășit cu mult pe Arctic. E bine că avem și astfel de soluții la prețuri puțin mai atractive, dacă ne uităm la segmentul de mijloc. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Nu poate concura cu producătorii de top care au mai mulți ani de experiență, dar s-ar putea să vă fie de ajuns dotările de pe aceasta și să nu mai trebuiască să căutați alternative. Performanțele de spălare și uscare se datorează tehnologiilor, adică nu trebuie să ne rezumăm strict la specificații tehnice. Spun asta deoarece mașini cu capacitate de 15 seturi sunt tot mai des întâlnite și oricum de multe ori nu o veți umple.

La prima vedere, vedem că are una dintre cele mai bune clase de eficiență de pe piață, însă sunt care au și clasa A (Miele G 7272 SCVi EDST), dar atunci vorbim de un buget prea mare și poate că nici nu vă place cum arată. Cele mai populare și numeroase modele prezente pe piață sunt cele incorporabile, urmate de cele independente și parțial incorporabile.

Modelul de sus este unul independent adică nu vă trebuie un mobilier special, ci doar spațiu pentru instalare și utilitățile cât mai aproape de ea. Observ că producătorul se laudă că are AutoGlassShield (protecție pentru articole din sticlă), Extra Drying (uscare suplimentară) și AquaIntense (brațul pulverizator oferă rezultate mai bune pentru vase mai murdare).

Concluzie

Beko DFN39530X are și alte dotări pentru care merită recomandată, iar unele care chiar nu le veți vedea pe orice model, sunt senzorul de murdărie și panoul de control Touch.

Te-ar mai putea interesa