Miele G 7272 SCVi EDST, model incorporabil cu clasa A

Miele G 7272 SCVi EDST este un electrocasnic premium de tipul mașină de spălat vase și vine de la un producător german. Spre deosebire de alte mașini, aceasta are clasa A de eficiență și o mulțime de lucruri utile. Printre aceste lucruri utile se numără posibilitatea racordării la apă caldă, încărcarea la jumătate și Auto Open.

Această mașină are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se comportă fără reproș când vine vorba despre a spăla până în 14 seturi de vase cu un consum exemplar de mic. Cred că observați din poza de mai jos că acest model are panoul de comandă pe muchie și că mânerul e unul vizibil.

Argumente pro și contra

Mașina Miele G 7272 SCVi EDST stă foarte bine la capitole precum calitate, confort, eficiență (și sustenabilitate) etc. Cele mai importante lucruri ale acestui model le voi menționa în rândurile care urmează.

Aparatul Are Auto Open, adică la sfârșit de program ușa se deschide pentru ca uscarea să se realizeze cu aer natural. Acest lucru ajută la economisirea de curent. Legat de ușă ar mai trebui să scriu că vine cu caracteristica Comfort Close care presupune că aceasta se deschide/închide foarte ușor.

Pe partea de eficiență și sustenabilitate acest model are tehnologie Eco Power care presupune că e necesară mai puțină energie pentru a încălzi apa. Suplimentar are Eco Feedback, adică atunci când selectați un program o să vă ajute să selectați opțiunea optimă deoarece ne este afișat câte resurse sunt consumate. Ar mai trebui să reamintesc faptul că aparatul vă ajută să economisiți prin opțiunea „încărcare la jumătate” atunci când vreți să spălați mai puține vase și racordul de apă caldă. Imaginați-vă cât curent economisiți prin folosirea apei calde de la boiler.
Ceva ce ține de eficiență e Sensor Dry, dar are un dublu sens: economisire de resurse și reducerea condensării pe mobilier.

Însă există și un dezavantaj – prețul. Acest model costă undeva la 7000 lei. Dar, opinia mea e că pe parcursul utilizării o să vă recuperați banii.

Te-ar mai putea interesa