Heinner CH-400, hotă 400 mc/h

Heinner CH-400 e o hotă tradițională cu o putere de absorbție de 400 mc/h și cu un cost de achiziție foarte mic. Poate că vă întrebați cum e posibil ca acest aparat să aibă o putere de absorbție așa de mare, iar răspunsul ar fi că mulțumită celor două motoare. Mai mult, electrocasnicul are și două lămpi de 40 W fiecare așa încât să puteți vedea fără probleme ce gătiți atunci când lumina e mai slabă.

E disponibilă la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Iar, pe acești bani primim un aparat care se comportă fără reproșuri indiferent de cât de mult abur face mâncarea. Având 3 trepte de reglare a vitezei puteți să setați viteza de absorbție în funcție de cum vă convine.
Din imaginea alăturată poți vedea mai bine cum se prezintă aparatul, iar dacă nu-ți place că e pe alb atunci poți alege un model pe inox cum e Heinner XCH-450S.

Electrocasnicul
Electrocasnicul

Modelul acesta e dotat cu două motoare și cu tot atâtea lămpi de iluminat. Motoarele de care ziceam oferă aparatului o putere de absorbție de 400 metri cubi la oră, putere care se poate regla prin intermediul unui panou mecanic prin 3 trepte.
Despre filtre se poate spune că acest model e unul dotat cu filtre metalice, două la număr. Deci, nu o să aveți parte de prea mult stres atunci când vine vorba despre acest lucru.

Lucrurile pe care le vei aprecia sunt prețul mic, garanția îndelungată (brandul acesta are 3 ani la electrocasnicele sale) și puterea.
Poate că un oarecare minus ar fi că la treapta maximă are un nivel de zgomot mai mare, însă acest lucru e unul normal la toate electrocasnicele de acest tip.

Poate că întrebarea pe care ți-o adresezi de final e dacă aparatul merită, iar răspunsul meu ar fi că merită. Vine de la un brand de încredere care face produse electro de excepție. Dacă nu știți mare lucru despre Heinner atunci trebuie spus că e un brand românesc.

Te-ar mai putea interesa