Beko BDIN38644D, 4 motive pt care să alegi acest model HalfLoad

Beko BDIN38644D e o mașină de spălat vase incorporabilă cu o capacitate foarte mare, adică de 16 seturi. În felul acesta va fi suficient pentru o familie numeroasă.
În ciuda capacității mari acest model nu are un consum mare de resurse. Consumă 9,5 litri apă per ciclu și 77 kWh la 100 cicluri. Astfel are clasa C de eficiență energetică.

Aparatul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care arată bine și vine cu o multitudine de funcții utile.

Păreri pro și contra

Modelul Beko BDIN38644D e unul cu o capacitate mare de spălare pentru acele persoane care vor un aparat pentru acasă. Se evidențiază prin mai multe aspecte pozitive, iar eu am să le enumăr pe cele mai importante 4:

  • Eficiența energetică e una superioară, fiind vorba despre clasa C cu un consum de 77 kWh la 100 spălări. E un consum mic având în vedere că aparatul e unul cu o capacitate mare.
  • Motorul e unul avansat, fiind vorba despre unul ProSmart Inverter. Avantajele unui astfel de motor sunt eficiența, durabilitatea și nivelul scăzut de zgomot.
  • Uscarea e una la superlativ și modernă. Asta deoarece vine cu caracteristica AutoDoor Opening care presupune că ușa se deschide la sfârșitul spălării pentru o uscare mai bună.
  • Are un aspect minim, lucru datorat faptului că e un aparat încorporabil.

Din păcate, acest aparat nu e unul smart. Adică nu aveți posibilitatea să-l verificați de pe un telefon inteligent.

De final trebuie să scriu că acest model e pentru acele persoane care doresc un aparat premium cu care să poată spăla cantități mari de vase. Iar, atunci când doriți să spălați o cantitate mică o să aveți un consum de resurse aproape proporțional.
Beko e un producător premium, iar aparatele acestora au o fiabilitate foarte bună.

Te-ar mai putea interesa