Beko BDIN38531D, model incorporabil, clasa A3+ pentru 15 seturi

Beko BDIN38531D e o maşină de spălat vase modernă care se incorporează aşa încât să se integreze cât mai bine în bucătăria dvs.
Faţă de alte modele aceasta se evidenţiază prin capacitatea mărită de 15 seturi aşa încât să poată spăla pentru câţi mai mulţi membri ai familiei.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care vine cu cele mai noi tehnologii în materie. O astfel de tehnologie ar fi „Automatic Door Opening” care presupune că la sfârşitul programului uşa se întredeschide pentru a intra aerul natural şi eliminarea aburului.


Păreri pro şi contra

Dacă vă interesează un program rapid atunci trebuie ştiut că aparatul are program Mini 30 minute care e pentru veselă şi pahare care nu sunt prea murdare. Acest program spală la 35 grade.
Are o caracteristică despre care putem spune că detectează gradul de murdărie numită Dirt Sensor. În funcţie de acest grad aparatul programează cantitatea de apă necesară.
Din păcate nu e un model slim, dimensiunile sale fiind de 82x60x55 cm. Pentru dimensiunile necesare incorporării recomand să vă uitaţi pe schiţa de montaj.
După cum e dispus panoul de comandă (pe muchia uşii) ne putem da seama că e vorba despre un model complet incorporabil.
Eficienţa energetică e la cel mai înalt standard, adică A+++. Asta în condiţiile în care vine cu un consum per ciclu de 0,84 kWh şi de 241 kWh pe an.
Nivelul de zgomot al aparatului e de 42 decibeli, adică unul foarte mic, mult mai mic decât al unei maşini de spălat rufe.

Ceva deosebit la acest producător faţă de alţii e că oferă 5 ani garanţie, dacă înregistraţi produsul în promoţie. Garanţia standard fiind de 2 ani.

Dacă vă interesează o alternativă atunci vă pot recomanda un model de 13 seturi care e tot incorporabilă, dar vine de la Candy.

Te-ar mai putea interesa