Beko BDIN24320, mașină de spălat 13 seturi cu Flexible HalfLoad

Beko BDIN24320 e un model incorporabil pentru acele persoane care doresc să spele o cantitate mare de vase. Astfel are o capacitate de 13 seturi, dar și multiple tehnologii care ajută la economisirea de resurse.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern de la un producător premium.
Probabil că se poate vedea și din imagine că e un aparat complet incorporabil, dar care nu e slim.

Păreri pro și contra

Modelul Beko BDIN24320 e unul care se evidențiază cu o capacitate mare de spălare, dar și cu alte lucruri precum cele de mai jos:
Eficiența energetică e un superioară întrucât are clasa E cu un consum de 94 kWh la 100 spălări. Dacă sunteți preocupați de consumul de apă atunci trebuie știut că acesta e de 13 litri per ciclu.

  • Pentru economisirea de resurse are Flexible HalfLoad care e utilă atunci când mașina e încărcată cu mai puține vase.
  • Nu trebuie să vă preocupați prea mult cu alegerea programului deoarece are funcția „all in 1” care ajustează modul de funcționare pentru creșterea performanțelor de spălare.
  • Fiind un aparat incorporabil se va integra perfect într-o bucătărie modernă.
  • Garanția e de 5 ani dacă înregistrați aparatul la producător pe site.

Din păcate nu e un model slim, dimensiunile sale fiind unele normale de 82x60x55 îxlxa cm, iar greutatea e de 34 kilograme.
Nici nu are caracteristici smart, adică nu poate fi controlat de pe un telefon sau ceva de genul.

Per ansamblu acest model e pentru acele persoane care vor un aparat aspectiv și economic de la un producător cunoscut. Ca alternativă are recomanda un model de la Arctic care e slim.
Ambii producători aparțin aceluiași, cu diferența că modelele Arctic sunt făcute în țara noastră.