Arctic BI45E, mașină incorporabilă pentru 10 seturi

Arctic BI45E e o mașină de spălat vase pentru cei interesați de un model compact și incorporabil.
Poate spăla o capacitate de până în 10 seturi de vase cu un consum mic de resurse. De exemplu are un consum de 76 kWh la 100 spălări. Din această cauză are clasa E de eficiență energetică.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern dpdv aspectiv și funcțional. Să nu uit să menționez că aveți garanție 5 ani dacă înregistrați produsul la producător pe site.

Păreri pro și contra

Mașina Arctic BI45E se va dovedi suficientă celora care vor un aparat pentru spălatul vaselor de zi cu zi. O familie de 3-4 persoane cred că va aprecia aparatul de față întrucât are o capacitate maxim 10 seturi de vase.
Sunt mai multe lucruri pozitive pe care doresc să le scot în evidență, printre acestea fiind următoarele:
– E un aparat compact, adică slim, datorită unor dimensiuni de 82x45x55 îxlxa cm.
– Consumul de curent e unul mic, motiv pentru care îi este atribuită clasa E. Nici consumul de apă nu e mare pentru că are un consum de 9,5 litri per ciclu.
– Are programe standard precum economic, intensiv, normal și rapid. Acestea sunt utile în spălarea vaselor cu diverse grade de murdărie.
– Pentru economisire suplimentară de resurse acest aparat are opțiune „Încărcare la jumătate” pentru ca atunci când aparatul e încărcat la jumătate și Rapid+. Cel din urmă lucru e o funcție care presupune scurtarea timpului și consumului de apă prin spălarea prin presiune mai mare.
– Se integrează perfect în bucătăria dvs. datorită faptului că e incorporabil.

De final trebuie să scriu că un astfel de aparat nu trebuie să lipsească din bucătăria nimănui întrucât pe lângă faptul că se integrează perfect are și un consum mic de resurse. De asemenea ne ajută să avem mai mult timp liber.

Te-ar mai putea interesa